ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ποιος πλανήτης είναι ο κυβερνήτης του κάθε ζωδίου και τι σημαίνει;

Εσείς ξέρετε τον δικό σας κυβερνήτη;

Ποιος πλανήτης είναι ο κυβερνήτης του κάθε ζωδίου και τι σημαίνει;

Μπορεί η αστρολογία να μην θεωρείται επιστήμη, αλλά αυτή η μεταφυσική μελέτη βρίσκει νόημα στην κίνηση των αστεριών και των πλανητών στο ηλιακό μας σύστημα.

Κανένας δε μπορεί να αποδείξει ότι τα ουράνια σώματα στο σύμπαν έχουν επιρροή στις ζωές μας, η ενεξήγητη ακρίβεια της αστρολογίας, όμως, το κάνει να μοιάζει σίγουρα πιο πιστευτό.

Από τα αρχαία χρόνια, οι άνθρωποι προσπαθούν να ερμηνεύσουν το σύμπαν. Δεν σταμάτησαν ποτέ, κάτι που δείχνει το πόσο σημαντικό είναι. Σύμφωνα με την αστρολογία, όλοι έχουμε τις δικές μας δυνάμεις και αδυναμίες που βασίζονται στη μέρα που έχουμε γεννηθεί. Κάθε πλανήτης που κυβερνά το κάθε ζώδιο είναι στην ουσία η πηγή της δύναμής του.

Το να καταλάβουμε πώς λειτουργεί και την επιρροή που έχει κάθε πλανήτης βοηθάει στο να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε.

Με έναν τρόπο, κάθε πλανήτης υπάρχει εμμέσως σε κάθε ζώδιο που κυβερνά και στους ανθρώπους που έχουν γεννηθεί με αυτό το ζώδιο. Αυτό ίσως είναι που κάνει και τη ζωή περισσότερο ενδιαφέρουσα. Η ιδέα ότι ένας πλανήτης οδηγεί και δυναμώνει τον καθένα μας μοιάζει τόσο σπουδαία. Παρόλο που μόνο ένας ή δύο πλανήτες μπορεί να κυβερνούν το κάθε ζώδιο, μην ξεχνάτε ότι όλοι με έναν τρόπο το επηρεάζουν.

Κριός – Άρης

Αφορά την επιθυμία, την επιθετικότητα, το πάθος, το θυμό και τα πρωτόγονα ένστικτά. Ο Άρης είναι και ο θεός του πολέμου.

Ταύρος – Αφροδίτη

Είναι ο πλανήτης της ομορφιάς, της πολυτέλειας, των χρημάτων και του ρομαντισμού. Είναι επίσης και η θεά του έρωτα.

Δίδυμος – Ερμή

Ήταν ο αγγελιαφόρος των θεών και αφορά την αυτοέκφραση, την επικοινωνία, τη διασύνδεση και την πνευματικότητα.

Καρκίνος – Σελήνη

Η Σελήνη έχει να κάνει με τα συναισθήματα, τις παράλογες απαντήσεις, τη διάθεση και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα συναισθήματα.

Λέων – Ήλιος

Αφορά γενικά τον χαρακτήρα μας, την θέληση για ζωή, την ταυτότητά μας και το εγώ μας.

Παρθένος – Ερμής

Έχε σχέση με την ανάλυση, τη λογική, την τεχνολογία, την επικοινωνία και τη διασύνδεση.

Ζυγός – Αφροδίτη

Αφορά την αισθητική, την αρμονία, τη χάρη, το στυλ και τον πλούτο.

Σκορπιός – Πλούτωνας και Άρης

Ο Πλούτωνας είναι ο θεός του κάτω κόσμου ενώ ο Άρης του πολέμου. Ο πρώτος αφορά τα μυστικά, το υποσυνείδητο, την μεταμόρφωση, τον θάνατο και την αναγέννηση ενώ ο δεύτερος την επιθετικότητα, την ζωτικότητα, την επιθυμία και τις σαρκικές επιθυμίες.

Τοξότης – Δίας

Αφορά την γνώση, την έκφραση, την απόλαυση, την ανάπτυξη, την αισιοδοξία και το “μπαχαρικό” της ζωής.

Αιγόκερως – Κρόνος

Κυβερνά την πειθαρχία, τα όρια, τους περιορισμούς, τις ευθύνες και τη δέσμευση.

Υδροχόος – Ουρανός και Κρόνος

Ο Ουρανός αφορά την αλλαγή, την επανάσταση, την ανεξαρτησία και τον ριζοσπαστισμό. Ο Κρόνος από την άλλη, αφορά την πρόκληση, τον χρόνο, τη σοφία, τους κανόνες και τον σχεδιασμό.

Ιχθύς – Ποσειδώνας και Δίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ποσειδώνας κυβερνά την ονειρική πραγματικότητα, την δημιουργικότητα, τις φαντασιώσεις και τον δόλο. Φυσικά, είναι και ο θεός της θάλασσας. Ο Δίας αφορά τα ρίσκα, την περιέργεια, την επέκταση του μυαλού και τη μεγέθυνση.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.