ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκέφτονται πολύ: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που αναλύουν τα πάντα μετά από έναν χωρισμό

Μήπως ανήκεις σε αυτά;

Σκέφτονται πολύ: Αυτά είναι τα τέσσερα ζώδια που αναλύουν τα πάντα μετά από έναν χωρισμό

Υπάρχουν ορισμένα ζώδια που έχουν τη συνήθεια να υπεραναλύουν τα πάντα στην ζωή τους, ακόμα και μετά από ένα χωρισμό.

Το καθένα για άλλους λόγους, αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Μετά από έναν χωρισμό, δεν σταματούν να σκέφτονται τι έχει συμβεί και να το συζητάνε ξανά και ξανά είτε με τους φίλους τους, είτε με τον ίδιο τους τον εαυτό, μονολογώντας κάποιες φορές. Πάμε να δούμε σε ποια τέσσερα ζώδια αναφερόμαστε:

Δίδυμοι

Το μυαλό ενός Δίδυμου δεν σταματά ποτέ να σκέφτεται και γενικά να… λειτουργεί. Είναι σαν μια μηχανή που δουλεύει συνέχεια και παράγει εικόνες, σκέψεις, ιδέες και… προβληματισμούς. Μετά από έναν χωρισμό, ο Δίδυμος υπεραναλύει όλα όσα έγιναν στην σχέση του, αλλά και όλα όσα του συμβαίνουν τώρα.

Ψάχνει να βρει λύσεις και απαντήσεις και μέχρι να μπορέσει να ξεκολλήσει και να πάει παρακάτω, η βελόνα μένει κολλημένη στον χωρισμό του και είναι ίσως το μόνο θέμα για το οποίο μπορεί να μιλάει. Είναι εκφραστικός άλλωστε και μοιράζεται τις σκέψεις του. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι ταλαιπωρεί αρκετά το μυαλό του με εμμονικές σκέψεις.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος έχει μεγάλο κόλλημα με το παρελθόν. Και ένας χωρισμός τον ταλαιπωρεί πάντα αρκετά. Πρώτον γιατί τον έχει πληγώσει συναισθηματικά και τον έχει ρίξει στα πατώματα και δεύτερον επειδή το μυαλό του δεν σταματά να σκέφτεται τον/την πρώην του και όλα όσα έγιναν μεταξύ τους.

Μπορεί να θυμηθεί και να αναλύσει ακόμα και το τι κάνανε στο πρώτο τους ραντεβού και να ψάχνει να βρει εκεί απαντήσεις στα ερωτήματά του. Το κακό με τον Καρκίνο είναι ότι δεν πάει εύκολα παρακάτω και όλο αυτό με τις συνεχόμενες και εμμονικές σκέψεις μπορεί να τραβήξει καιρό και να του κάνει κακό.

Παρθένος

Η Παρθένος στο θέμα αυτό έχει πάρα πολλά κοινά στοιχεία με τον Δίδυμο που αναφέραμε πιο πάνω. Μην ξεχνάμε ότι έχουν και οι δυο ως κυβερνήτη τους τον Ερμή και το μεγάλο τους όπλο είναι το μυαλό τους. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από έναν χωρισμό κάνουν κατάχρηση του «όπλου» τους αυτού.

Σκέφτονται υπερβολικά πολύ και αναλύουν τα πάντα. Σε βαθμό εμμονής και τρέλας κάποιες φορές. Προσπαθούν να βρουν λύσεις, απαντήσεις, ψεγάδια και λάθη στην σχέση τους.

Σκορπιός
Οι ασταμάτητες σκέψεις που κάνουν ο Δίδυμος, ο Καρκίνος και η Παρθένος δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτές που κάνει ο Σκορπιός. Όταν το ζώδιο αυτό «κολλήσει» με έναν πρώην, δεν μπορεί να ξεπεράσει έναν χωρισμό και γενικότερα πάθει μια εμμονή με κάτι που ανήκει στο παρελθόν του, τότε το μυαλό του δεν μπορεί να σταματήσει να σκέφτεται όλα όσα έγιναν.

Προσπαθεί να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη, τι ήταν αυτό που του «ξέφυγε» και αν έχει γίνει κάτι που δεν το έχει αντιληφθεί. Οι σκέψεις αυτές είναι ασταμάτητες και μπορεί γενικά στην ζωή του να κάνει πράγματα, όμως το μυαλό του παραμένει κολλημένο στο θέμα χωρισμός και στην υπερανάλυση όλων των “στοιχείων”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.