ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στην πρώτη «καίγεσαι»: Πέντε ζώδια που δύσκολα δίνουν δεύτερες ευκαιρίες

Δεν πιστεύουν καν σε αυτές

Στην πρώτη «καίγεσαι»: Πέντε ζώδια που δύσκολα δίνουν δεύτερες ευκαιρίες

Όταν κάνετε κάποιο λάθος περιμένετε από τους άλλους να σας δώσουν δεύτερη ευκαιρία; Εσείς με τη σειρά σας, δίνετε στους άλλους; Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που πιστεύουν στη συγχώρεση και τη δεύτερη ευκαιρία και άλλοι που την απεχθάνονται.

Δεν περνά καν από το μυαλό τους να ξαναδοκιμάσουν κάτι, αφού την πρώτη φορά δεν τους βγήκε.

Ρόλο σε αυτό μπορεί να παίζει και η αστρολογία. Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια απεχθάνονται τις δεύτερες ευκαιρίες.

Ταύρος

Οι Ταύροι μπαίνουν πολύ δύσκολα σε μία σχέση. Όταν αυτή φτάσει στο τέλος της, δεν ξανασκέφτονται ποτέ την επανασύνδεση. Θεωρούν ταπεινωτικά τα πισωγυρίσματα και όταν αποφασίσουν για κάτι, ο κόσμος να χαλάσει δεν αλλάζουν γνώμη. Αν κάποιος τους πληγώσει και θεωρούν αυτό που έκανε ασυγχώρητο, δεν θα δώσουν ποτέ δεύτερη ευκαιρία.

Καρκίνος

Θα περίμενε κανείς οι ευαίσθητοι Καρκίνοι να δίνουν συνεχώς δεύτερες ευκαιρίες και το κάνουν όταν νιώθουν πως ο άλλος έχει να δώσει περισσότερα. Αν, όμως, κλονιστεί η εμπιστοσύνη τους τότε δεν υπάρχει γυρισμός. Προτιμούν να μάθουν ένα μάθημα με σκληρό τρόπο, παρά να πληγώνονται ξανά και ξανά.

Λέων

Μπορεί να είναι ευγενικοί, αλλά οι Λέοντες δεν δίνουν δεύτερες ευκαιρίες εύκολα. Πιστεύουν πως αν κάποιος δείξει τον πραγματικό του εαυτό και προκαλέσει πόνο είναι καλύτερα να μην υπάρχει στη ζωή σου.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί θυμώνουν όταν κάποιος «σπάει» τη σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να δώσουν δεύτερη ευκαιρία αν πληγωθούν. Μαθαίνουν από τις εμπειρίες τους και δεν θα επιτρέψουν ξανά στον ίδιο άνθρωπο να τους κοροϊδέψει.

Αιγόκερως

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν κάτι πάει στραβά με έναν Αιγόκερω μην περιμένετε να κάνει το πρώτο βήμα για να διορθώσει τα πράγματα. Ειδικά, αν το λάθος το κάνατε εσείς. Οι Αιγόκεροι γνωρίζουν πως είναι πολύ πιθανό κάποιος να τους εκμεταλλευτεί ξανά, οπότε ξεκαθαρίζουν πάντα τη θέση τους.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.