Ζώδια: Πώς αντιδρούν όταν έχουν να κάνουν καιρό σεξ;

Ορισμένα υποφέρουν, κάποια δεν ενδιαφέρονται και κάποια παραμένουν ήρεμοι

Ζώδια: Πώς αντιδρούν όταν έχουν να κάνουν καιρό σεξ;

Η απουσία του σεξ από την προσωπική ζωή δεν έχει το ίδιο αντίκτυπο σε όλους και όλες και το ίδιο ισχύει και για τα ζώδια.

Έτσι κάποιοι παθαίνουν τρέλα αν δεν κάνουν σεξ για πολύ καιρό κι άλλοι δεν νοιάζονται καν μιας και είναι υπεράνω του σεξ. Εμείς αναλύουμε εδώ όλες τις συμπεριφορές των ζωδίων με τη σειρά.

Δεν αφήνουμε κανέναν απέξω μιας κι όλοι περνάνε από την κρίσιμη φάση της αποχής από το σεξ.

Ορισμένα υποφέρουν, κάποια δεν ενδιαφέρονται και κάποια παραμένουν… cool. Ούτε κλάμα, ούτε νεύρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ας δούμε πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο, όταν έχει να κάνει σεξ για πολύ καιρό.

  1. Καρκίνος: Σημασία δεν έχει να κάνουμε σεξ, σημασία έχει να κάνουμε έρωτα, είναι η άποψη του Καρκίνου ο οποίος για να έχει ενεργή σεξουαλική ζωή και για να είναι ευχαριστημένος, πρέπει οπωσδήποτε να έχει συναίσθημα!
  2. Κριός: Τον Κριό θα τον καταλάβεις με την μία αν έχει καιρό να κάνει σεξ, ή πολύ απλά αν έκανε σεξ το οποίο δεν τον ικανοποίησε… Είναι μέσα στα νεύρα, την τσαντίλα, τα βρισίδια και ψάχνει κάπου να ξεσπάσει!
  3. Ταύρος: Όταν ο Ταύρος έχει καιρό να κάνει σεξ – ή κάνει σεξ ρουτίνας το οποίο δεν το απολαμβάνει- το ρίχνει στη μάσα!
  4. Δίδυμος: Ένας Δίδυμος που δεν έχει ενεργή σεξουαλική ζωή είναι μέσα στην γκρίνια, την νευρικότητα, την μουρμούρα αλλά και … την ειρωνεία!
  5. Λέων: Το σεξ είναι για τον Λέοντα πηγή ενέργειας και δεν μπορεί χωρίς αυτό! Επειδή ωστόσο θέλει να συνδυάζεται και από καρδιοχτύπι, όταν δεν υπάρχει αυτή η ερωτική ανατριχίλα τότε δεν κάνει σεξ.
  6. Ιχθύς: Αν ρωτήσεις τον Ιχθύ αν έχει καιρό να κάνει σεξ σίγουρα θα σου απαντήσει «Μα χτες έκανα» ! Έλα μου ντε όμως που μπορεί να έχει και κανά χρόνο να κάνει, αλλά το προηγούμενο βράδυ να αφέθηκε στις φαντασιώσεις του και ναι να το ευχαριστήθηκε τόσο πολύ που να ένιωσε σαν να έκανε σεξ (έλα ντε που δεν ήταν σεξ, αλλά του αρέσει να ξεγελά τον εαυτό του)!]
  7. Παρθένος: Στην περίπτωση του παρθένου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις αν έχει καιρό να κάνει σεξ. Δεδομένου ότι συγκρατεί πολύ τα συναισθήματά του και δεν δίνει αφορμές για σχόλια δεν θα καταλάβεις αν όντως έχει καιρό να κάνει κρεβάτι!
  8. Ζυγός: Ζυγός χωρίς σεξ γίνεται;;; Όχι δεν γίνεται; Πράγματι είναι μεγάλη δυστυχία για έναν Ζυγό να τους βλέπει όλους ζευγαρωμένους και αυτός να είναι μόνος και να μην μπορεί να ερωτοτροπήσει!
  9. Σκορπιός: Ο Μάστερ του Σεξ σε σεξουαλική αποχή; Κι όμως συμβαίνει γιατί ναι μεν λατρεύει το σπορ, αλλά μπορεί άνετα να περάσει και μεγάλη περίοδο χωρίς αυτό , εξάλλου είναι σκληραγωγημένος!
  10. Τοξότης: Δεν θα δεις εύκολα έναν Τοξότη να ξεμένει από σεξ, εκτός και αν είναι πολύ χορτασμένος από αυτό το σπορ και πλέον δεν τον πολυνοιάζει… πράγμα σπάνιο!
  11. Αιγόκερως: Βλέπεις έναν Αιγόκερω που κοιμάται, πάει δουλειά, επιστρέφει από το γραφείο, τρώει, συζητά για τη δουλειά, κάνει κάποιες εκκρεμότητες δουλειάς και μετά κοιμάται για να ξυπνήσει πρωί γιατί την άλλη μέρα έχει πάλι δουλειά!
  12. Υδροχόος: Ένας Υδροχόος που έχει καιρό να κάνει σεξ, είναι ένας Υδροχόος που είναι απορροφημένους σε συλλόγους, δραστηριότητες, επαφές, φιλίες και περνά μία φάση που το σεξ έρχεται σε δεύτερη μοίρα και δεν τον συγκινεί! Είναι μέχρι να περάσει σαν αερικό ένας έρωτας από μπροστά του για να τον ξεμυαλίσει!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.