Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεών τους

Ρίχνουν πάντα το φταίξιμο στους άλλους

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες των πράξεών τους

Υπάρχουν κάποια ζώδια, τα οποία έχουν μια εξαιρετική δυσκολία να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους και συνήθως ρίχνουν το φταίξιμο στους άλλους.

Δεν παραδέχονται τα λάθη τους και πάντα θα βρουν μια καλή δικαιολογία για να γλιτώσουν.

Δεν τους αρέσει το πρόγραμμα, θέλουν να περνούν καλά και δεν θέλουν να έχουν κανένα «βάρος» πάνω τους. Δεν φημίζονται για την συνέπειά τους και προτιμούν να είναι χαλαροί στην καθημερινότητά τους.

Τοξότης

Τοξότης και ευθύνες δεν πάνε μαζί. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους που δεν θέλει δεσμεύσεις και γάμο. Ο Τοξότης θέλει να είναι ανεξάρτητος, χαλαρός και ελεύθερος. Να μην έχει ευθύνες και πρόγραμμα και να περνάει καλά.

Δεν του αρέσει να τον ζορίζουν και να του λένε τι πρέπει να κάνει. Δώστου ταξίδια, ανεμελιά, διασκέδαση και εμπειρίες, αλλά σε καμία περίπτωση μην τον φορτώνεις με ευθύνες. Είναι το χειρότερό του! Είναι δυστυχώς απρόσεκτος, ανεύθυνος και απερίσκεπτος.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι το άτακτο παιδί του ζωδιακού, ο αιώνιος έφηβος και ένα από τα αρνητικά του είναι η έλλειψη συνέπειας. Θέλει να διασκεδάζει, να μιλάει με κόσμο, να φλερτάρει και να περνάει καλά. Δεν θέλει να έχει κανένα «βάρος» πάνω του και οι ευθύνες δεν είναι και το καλύτερό του.

Αυτό το ζώδιο αλλάζει πολύ εύκολα γνώμη, οπότε μην περιμένεις από εκείνον μια συνέπεια στην συμπεριφορά του. Μπορεί να γίνει κάποιες φορές κυνικός, διπρόσωπος, ασυνεπής και ανεύθυνος.

Ζυγός

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν του αρέσει να λαμβάνει αρκετές ευθύνες, όχι γιατί δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, απλά γιατί είναι ευθυνόφοβος. Είναι αναποφάσιστος, ανασφαλής, συμφεροντολόγος και για αυτό απογοητεύει συχνά τους άλλους με αυτή τη συμπεριφορά. Ρίχνει τις ευθύνες στους άλλους και πολύ συχνά θα ακούσεις από το στόμα του τη φράση «δεν ευθύνομαι εγώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.