ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που ευνοούνται περισσότερο τις επόμενες ημέρες

Θα νιώθουμε την ανάγκη να δοκιμάζουμε νέα πράγματα με την αίσθηση της περιπέτειας να μας καταλαμβάνει

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που ευνοούνται περισσότερο τις επόμενες ημέρες

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, θα έχουμε την τύχη να μας ευνοούν οι διελεύσεις των πλανητών, ιδίως αν θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή ή σχεδιάζουμε κάτι για το μέλλον.

Ακόμα και τα δύσκολα που θα μας παρουσιαστούν, δεν μας πτοούν πολύ και αισθανόμαστε παραγωγικοί και ευδιάθετοι όλες τις ημέρες. Η σύνοδος Αφροδίτης Ουρανού και η πανσέληνος στον Κριό φέρνουν ενθουσιασμό και αίσθηση διασκέδασης και αυθορμητισμού.

Αυτές τις ημέρες θα νιώθουμε την ανάγκη να δοκιμάζουμε νέα πράγματα με την αίσθηση της περιπέτειας να μας καταλαμβάνει. Επίσης, ο Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο με την ενέργεια τους να τονίζει τις αυθόρμητες και απρόοπτες συμπεριφορές, γι’ αυτό πρέπει να προσέξετε πολύ τις πράξεις σας και να παραμείνετε προσγειωμένοι.

Ποια τρία ζώδια ευνοούνται περισσότερο τις επόμενες ημέρες;

Κριός

Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αγκαλιάσετε την ατομικότητά σας και να ρισκάρετε κυνηγώντας τα πάθη σας. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και μπορεί να εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα. Τα άστρα κινούνται υπέρ σας, οπότε αφήστε στην άκρη σκέψεις και ακολουθήστε τα όνειρά σας.

Παράλληλα, χρησιμοποιήστε τις ικανότητές σας στην επικοινωνία, αλλά και τη γοητεία σας για να επικοινωνήσετε όσα θέλετε. Αυτές τις ημέρες παραμείνετε ευγενικοί και θα δείτε τους άλλους να σας επαινούν για την υπομονή και τη διαλλακτικότητά σας.

Δίδυμοι

Η θέση του Ερμή έχει μεγάλο αντίκτυπο σε εσάς. Επιθυμείτε έντονα την αλλαγή και αναζητάτε τον ενθουσιασμό στις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή. Γνωρίζετε, όμως, ότι ο μόνος τρόπος για να φτάσετε από το σημείο Α στο σημείο Β είναι μέσω της επικοινωνίας.

Έχετε δει πως η έλλειψή της έχει μπερδέψει ορισμένα πράγματα στη ζωή σας, γι’ αυτό φροντίστε να απεγκλωβιστείτε από ρουτίνες και περιορισμούς και να ερευνήσετε τις δυνατότητές σας. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια στιγμή για να κάνετε απροσδόκητες συνδέσεις με άτομα που μοιράζονται τα πάθη και τα ενδιαφέροντά σας. Ο αυθορμητισμός είναι το κλειδί εδώ. Μην τον κρατάτε πίσω.

Λέων

Η ένταση των ημερών θα είναι τόση που θα νιώθετε σαν θεός. Περιμένετε να εμπλακείτε σε κάτι που θα αξιοποιεί τα καλύτερα ταλέντα σας. Ο θαυμασμός των άλλων είναι δεδομένος, καθώς αναγνωρίζουν τη συνεισφορά σας και την επαινούν. Προσέξτε μόνο τον παρορμητισμό σας και προσπαθήστε να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που θα μπορούσαν να έχουν αρνητικές συνέπειες μακροπρόθεσμα.

Μπορεί να νιώσετε πως πρέπει να πάρετε περισσότερα από όσα σας αναλογούν και να το προσπαθήσετε κιόλας. Να θυμάστε ότι τίποτα στη ζωή δεν μας έρχεται εύκολα ή χωρίς κόστος. Το καλό είναι πως τις επόμενες ημέρες η κοινωνική ζωή και η δουλειά σας βαίνουν καλώς και η εβδομάδα είναι όντως πολύ θετική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.