ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο κορωνοϊός «χτυπά» την εμβολιασμένη showbiz: Θετικοί και οι Γ.Αρναούτογλου-Γ.Λιανός

Με κορωνοϊό και η μπάντα στο «The 2night Show»

Ο κορωνοϊός «χτυπά» την εμβολιασμένη showbiz: Θετικοί και οι Γ.Αρναούτογλου-Γ.Λιανός

Την εμβολιασμένη showbiz «τσακίζει» τα τελευταία 24ωρα ο κορωνοϊός, καθώς πληθαίνουν τα κρούσματα μεταξύ των εμβολιασμένων διασήμων.

Μετά τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και ανέβαλε την πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν, αλλά και τον σύζυγό της Μπέττυς Μπαγγίρα, Δημήτρη Μάζη, ο οποίος εάν και έχει κάνει τρείς δόσεις του εμβολίου έχει κορωνοϊό, ο ιός «χτύπησε» την πόρτα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αλλά και του Γιώργου Λιανού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο παρουσιαστής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, το ίδιο και η μπάντα του στο «The 2night Show», ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Λιανός, ο οποίος είναι μαζί του στο ραδιόφωνο, βρέθηκε επίσης θετικός στον ιό.

Να τονίσουμε ότι οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι τους είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι προσφάτως ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο παρόλο που ήταν εμβολιασμένος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τα εμβόλια δεν εμποδίζουν την μετάδοση και την νόσηση, καθώς αρκετοί είναι οι εμβολιασμένοι που έχουν βρεθεί θετικοί στον Covid-19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.