ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θετικός στον κορωνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος Γιώργος Σαμπάνης – Φόβοι ότι έχει μολύνει ανεμβολίαστους (φώτο)

Αναβάλλεται η πρεμιέρα του σε νυχτερινό κέντρο

Θετικός στον κορωνοϊό ο πλήρως εμβολιασμένος Γιώργος Σαμπάνης – Φόβοι ότι έχει μολύνει ανεμβολίαστους (φώτο)

Θετικός στον κορωνοϊό, αν και πλήρως εμβολιασμένος, διαγνώστηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης, με αποτέλεσμα η πρεμιέρα στο νυχτερινό κέντρο όπου θα εμφανιζόταν, να αναβληθεί.

Υπάρχουν φόβοι ότι έχει μολύνει ανεμβολίαστα άτομα του περιβάλλοντός του που δεν έπαιρναν προφυλακτικά μέτρα κοντά του. Η πανδημία κτυπά καίρια τους ανεμβολίαστους λόγω της ανεπάρκειας των εμβολίων και της απόκρυψης από την κυβέρνηση του γεγονότος ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, όσο και οι ανεμβολίαστοι!

Το Έναστρον όπου και θα εμφανιζόταν, εξέδωσε ανακοίνωση για που αναφέρει:

«Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι. Η προγραμματισμένη πρεμιέρα του Έναστρον για την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου αναβάλλεται λόγω νόσησης του Γιώργου Σαμπάνη. Ο Γιώργος έχοντας ολοκληρώσει πλήρως τον εμβολιασμό του διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.

Σεβόμενοι την υγεία όλων τηρούμε τα προκαθορισμένα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως έχουν οριστεί από τους ειδικούς για την ασφάλεια όλων μας και ετοιμαζόμαστε ώστε να προσφέρουμε σύντομα τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο τρόπο. Η νέα ημερομηνία πρεμιέρας θα οριστεί σύντομα.

Ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη που ήδη δείξατε στο πρόγραμμα που ετοιμάζουμε και ζητάμε την κατανόησή σας για αυτή την αναβολή. Ευχόμαστε σε όλους υγείας και σύντομα θα βρεθούμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.