ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Βαλτινός: ​​​​​​​«Ακόμα και τώρα με συναντάει κόσμος και μου λέει “αχ αυτή η Ανατομία”»

«Τους έλεγα “τόσο αίμα, σας άρεσε”»

Γ.Βαλτινός: ​​​​​​​«Ακόμα και τώρα με συναντάει κόσμος και μου λέει “αχ αυτή η Ανατομία”»

Ο γνωστός ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για τη συμμετοχή του στον ρόλο του αφηγητή στην αστυνομική σειρά «Ανατομία ενός Εγκλήματος».

«Ακόμα και τώρα με συναντάει κόσμος και μου λέει “αχ αυτή η Ανατομία”. Τους έλεγα “τόσο αίμα, σας άρεσε”», τόνισε ο ηθοποιός.

Σημειώνεται πως ο Γρηγόρης Βαλτινός στα πρώτα επεισόδια της σειράς που προβλήθηκε για τρία χρόνια από το 1992 έως και το 1995, εμφανιζόταν μπροστά από μία βιβλιοθήκη. Η συγκεκριμένη βιβλιοθήκη βρισκόταν στο Ευγενίδειο Ίδρυμα.

«Ήταν η βιβλιοθήκη του Ευγενιδίου Ιδρύματος. Ήταν μια πραγματική βιβλιοθήκη στην οποία πήγαινα παιδί και διάβαζα. Σε αυτή την βιβλιοθήκη μέσα, που έκανα την “Ανατομία”, εγώ πήγαινα και κατέβαζα από τα ράφια βιβλία και που να ήξερα ότι θα πάω να κάνω σίριαλ το οποίο έγραψε ιστορία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ακόμη συναντάω ανθρώπους που μου μιλάνε για την “Ανατομία”. Να έπαιζα 5 λεπτά στο επεισόδιο, έβγαινα τρεις φορές από ενάμιση λεπτό;» επισημαίνει ακόμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.