ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Tι έπαθε πάλι η Μαντόνα με τα ρούχα της; Παραλίγο το πέπλο να την ρίξει κάτω! (βίντεο)

Tι έπαθε πάλι η Μαντόνα με τα ρούχα της; Παραλίγο το πέπλο να την ρίξει κάτω! (βίντεο)

Δεύτερο πρόβλημα με τα ρούχα της βασίλισσας της ποπ μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και τα πράγματα για κάποιους συνεργάτες της… δεν φαίνονται πολύ καλά. Η Μαντόνα έδωσε χθες το βράδυ συναυλία στην Μπανγκόνγκ στην Ταϊλάνδη και εκεί που όλα έβαιναν καλώς και το κοινό ενθουσιασμένο την αποθέωνε, συνέβη το «κακό». 

Η 57χρονη σοουγούμαν, που μαγνητίζει τα βλέμματα εδώ και τρεις δεκαετίες σχεδόν, βρισκόταν πάνω στην σκηνή, τραγουδούσε και χόρευε, φορώντας στο κεφάλι της ένα ολόλευκο πέπλο σαν νύφη… Κάποια στιγμή, οι χορευτές πίσω της τράβηξαν το πέπλο κι αυτό έπρεπε να φύγει με χάρη και σε χρόνο μηδέν από την σταρ. Αλλά, όχι, τα πράγματα χθες τουλάχιστον, δεν πήγαν βάσει σχεδίου.

Το πέπλο «κόλλησε» και στο βίντεο φαίνεται καθαρά η βασίλισσα της ποπ να πασχίζει να μην χάσει την ισορροπία της και να μην πέσει με την πλάτη κάτω, ενώ όταν τελικά κατορθώνει να απελευθερωθεί ρίχνει ένα… μάλλον δολοφονικό βλέμμα στους χορευτές, που προφανώς δεν αντιλήφθησαν το πρόβλημα και συνέχισαν να τραβούν το πέπλο με μανία! 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.