ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πόρτα» έφαγε ο Χάρης Βαρθακούρης από τον δήμαρχο Κεφαλονιάς

«Πόρτα» έφαγε ο Χάρης Βαρθακούρης από τον δήμαρχο Κεφαλονιάς

Ο Χάρης Βαρθακούρης, ο Στέλιος Διονυσίου και ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης τα τελευταία δυο χρόνια κάνουν συναυλίες όπου ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια των πατεράδων τους.

Οι τρεις τους είχαν κλείσει να εμφανιστούν στο Αργοστόλι, αλλά ο Δήμαρχος απαίτησε να μην εμφανιστεί ο Χάρης Βαρθακούρης και την θέση του πήρε ο Άγγελος Διονυσίου.

Όπως καταλαβαίνετε η έκπληξη όλων ήταν μεγάλη, αφού κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβαίνει ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και τον Αλέξανδρο Παρίση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν το έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Από τη στιγμή που δεν τραγουδάμε προσωπικό ρεπερτόριο σε αυτές τις συναυλίες, αλλά αποκλειστικά κομμάτια των πατεράδων μας, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι δεν του αρέσει το ρεπερτόριο του Γιάννη Πάριου» δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα ενώ έγραψε στο facebook: «Φυσικά και δεν σνομπάρω κανέναν. Η αλήθεια είναι ότι ήταν απαίτηση του δημάρχου Κεφαλονιάς εγώ να μην συμμετάσχω τη συγκεκριμένη συναυλία, αλλιώς δεν θα γινόταν»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.