ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βγήκε η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών των Angelina Jolie και Brad Pitt (φωτό)

Βγήκε η απόφαση για την επιμέλεια των παιδιών των Angelina Jolie και Brad Pitt (φωτό)

Brad Pitt και Angelina Jolie ήρθαν τελικά σε συμφωνία βάζοντας προτεραιότητα τα έξι τους παιδιά, η επιμέλεια των οποίων ήταν το μήλο της έριδος για το ζευγάρι. Την κηδεμονία,λοιπόν,των παιδιών την αναλαμβάνει η Angelina με τη σύμφωνη γνώμη του Brad. 

Maddox, Pax, Zahara, Shiloh και τα δίδυμα Knox και Vivienne, θα μένουν με τη μητέρα τους και θα δέχονται «θεραπευτικές επισκέψεις» (επισκέψεις με την παρουσία ειδικού) από τον πατέρα τους. Αυτό έχει αποφασιστεί από τους κοινωνικούς λειτουργούς καθώς θα βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα παιδιά.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί ενθάρρυναν το ζευγάρι να πάρει μια κοινή απόφαση σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών, η οποία είναι νομικά δεσμευτική και έχει υπογραφεί εδώ και μια εβδομάδα και από τις δύο πλευρές. Η συμφωνία αναφέρει ότι και τα 6 παιδιά θα μείνουν με τη μητέρα τους ενώ θα συνεχίσουν να έχουν θεραπευτικές επισκέψεις με τον πατέρα τους», δήλωσαν οι νομικοί εκπρόσωποι της ηθοποιού σε Μέσα της Αμερικής τονίζοντας επίσης τη δύσκολη περίοδο που περνάει η οικογένεια.«Δεν είμαστε σε θέση να συζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Ελπίζουμε τώρα πως είναι ξεκάθαρο πως τα γεγονότα που οδήγησαν στην απόφαση του χωρισμού αφορούν και ανήλικα παιδιά αλλά και την ποιότητα ζωής τους και πως θα υπάρχει κατανόηση σχετικά με την ευαίσθητη οικογενειακή κατάσταση που υπάρχει. Πιστεύουμε ότι και οι δύο πλευρές είναι αφοσιωμένες στο να θεραπευτεί η οικογένεια και σας ζητάνε να τους σκεφτείτε τώρα που περνάνε αυτή τη δύσκολη περίοδο», ανέφερε εκπρόσωπος της Angelina. 

Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος του Pitt που αρχικά ζήτησε να αναλάβουν από κοινού την κηδεμονία (αίτημα που δεν έγινε τελικά δεκτό), δεν έκανε καμιά δήλωση για τις τελευταίες εξελίξεις. Morel fears that the vicious war that broke out between Jolie's mother and father still seems to affect her today, and worries that it could have lasting affects on her and Pitt's children  Angelina Jolie and her kids

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Angelina Jolie
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.