H Μαντόνα φωτογραφίζεται για το «Harper’s Bazaar» στα 58 της (φωτό)

H Μαντόνα φωτογραφίζεται για το «Harper’s Bazaar» στα 58 της  (φωτό)

Στην καλύτερή της φάση είναι η Μαντόνα. Η pop diva ποζάρει στα 58 της για το εξώφυλλο του Harper’s Bazaar και ξεσηκώνει.

Η διάσημη τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα επαγγελματικά της σχέδια ενώ εκμυστηρεύεται ότι πάντα ένιωθε καταπιεσμένη!

“Πάντα ένιωθα καταπιεσμένη. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι θα πουν: Είναι γελοίο να το λες εσύ αυτό. Είσαι μια επιτυχημένη, λευκή, πλούσια ποπ σταρ, όμως είχα πάντα αυτή τη σκέψη σε όλη μου την καριέρα”, είπε.

“Και αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι είμαι γυναίκα και επειδή αρνούμαι να ζήσω μια συμβατική ζωή”, πρόσθεσε.

Η Μαντόνα επιλέχτηκε για την 150ή επετειακή έκδοση του περιοδικού.

Δείτε τη φωτογράφιση!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.