Α. Ρέμος: Ζητά δημοψήφισμα για Πρέσπες! – «Είναι έγκλημα – Να μιλήσει ο λαός αν θέλει την συμφωνία με τα Σκόπια»!

Α. Ρέμος: Ζητά δημοψήφισμα για Πρέσπες! – «Είναι έγκλημα – Να μιλήσει ο λαός αν θέλει την συμφωνία με τα Σκόπια»!

Με ανάρτησή του στα social media ο Αντώνης Ρέμος ζητά τη διενέργεια δημοψηφίσματος για να αποφανθούν οι πολίτες αν επιθυμούν την συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, πρόκειται για «τεράστιας σημασίας απόφαση» και πρέπει να αποφασίσει ο λαός.

Aρκετοί είναι οι καλλιτέχνες που έχουν πάρει θέση δημόσια και ζητούν διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ανάμεσά τους και ο Αντώνης Ρέμος ο οποίος με ανάρτησή του στο Instagram αναφέρει πως προσυπογράφει και αυτός για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

«Φίλοι μου καλησπέρα. Λόγω των εξελίξεων των ημερών έχω κι εγώ την ανάγκη να τοποθετηθώ για τα όσα διαδραματίζονται και αφορούν στην Μακεδονία! Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει αν είναι σωστό η λάθος αυτό που γίνεται με την ονομασία την Μακεδονίας μας (αν και για μένα προσωπικά είναι έγκλημα).

Αυτό θα το κρίνει η ιστορία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και για αυτήν την τεράστιας σημασίας απόφαση για τη χώρα μας θα πρέπει να την πάρει ο λαός με δημοψήφισμα!! Συμφωνώ και προσυπογράφω και εγώ για το δημοψήφισμα. Για τη συμφωνία των Πρεσπών. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ???» έγραψε ο τραγουδιστής ενώ στα stories του Instagram ανάρτησε μία εικόνα με τον ήλιο της Βεργίνας που είχε το hashtag: «Δημοψήφισμα τώρα».

Δείτε τις αναρτήσεις του:

https://www.instagram.com/p/Bs0QIdcB686/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_camera
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.