Rosanna Arkle: Ποια είναι η κοπέλα που «ξεσηκώνει» το instagram (φωτο)

Rosanna Arkle: Ποια είναι η κοπέλα που «ξεσηκώνει» το instagram (φωτο)

Η ροή της στο Instagram είναι σαν ένα άλμπουμ με τα καλύτερα hits, μόνο που αντί για hits έχει αποκαλυπτικές φωτογραφίες.

Ο λόγος για την εκρηκτική Rosanna Arkle, την οποία δυστυχώς δεν σας είχαμε αποκαλύψει μέχρι τώρα και ειλικρινά λυπούμαστε. Λυπούμαστε που σας στερήσαμε αυτό το θαυμάσιο πλάσμα, το οποίο μοιάζει με αποτέλεσμα μιας ομάδας επιστημόνων που δαπάνησαν δεκαετίες για να το δημιουργήσουν.

Η καλλονή από την Νέα Ζηλανδία έχει καμπύλες σε όλα τα σωστά σημεία, τρελαίνοντας τον ανδρικό πλυθησμό. Με ένα σώμα φτιαγμένο για μπικίνι, η Rosanna δεν φοβάται να δείξει πολύ δέρμα και να σας ανεβάσει την πίεση.

Φυσικά, μπορεί να την έχετε βρει ήδη στο Instagram από μόνοι σας (έχει πάνω από 4,7 εκατομμύρια ακόλουθους), αλλά γιατί δεν μας το είπατε; Το να μοιράζεσαι είναι αμφίδρομο. Το να μοιράζεσαι σημαίνει ότι νοιάζεσαι. Μοιραζόμαστε…

https://www.instagram.com/p/B06xF8gphI2/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B1QfCPOJz8J/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.