ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Δημήτρης Σταρόβας παίρνει θέση για Αρναούτογλου – Κανάκη: «Τσαντίστηκα – Ήταν υπερβολικός ο Αντώνης» (βίντεο)

Ο Δημήτρης Σταρόβας παίρνει θέση για Αρναούτογλου – Κανάκη: «Τσαντίστηκα – Ήταν υπερβολικός ο Αντώνης» (βίντεο)

Για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Αντώνη Κανάκη μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

«Ξέρω ‘γω ρε παιδί μου; Εμένα με στενοχωρούν αυτά τα πράγματα. Δεν βρίσκω το λόγο να υπάρχει μια τέτοια ιστορία. Από την άλλη τσαντίστηκα κιόλας. Καταρχήν επειδή η φιλία μου με τον Γρηγόρη είναι γνωστή δεν θέλω να θεωρηθεί ότι είμαι μάρτυρας υπεράσπισης. Κι επίσης τίποτα δεν έχω να χωρίσω με τον Αντώνη Κανάκη. Με τσατίζει όταν κάποιος κατηγορεί κάποιον για κάτι που το κάνει και ο ίδιος.

Δηλαδή, αυτή η λογική του καφενείου να καθόμαστε σπίτι και να κριτικάρουμε τους πάντες εκ του ασφαλούς πολλές φορές δεν μ’ αρέσει καθόλου. Όλοι κάνουμε την ίδια δουλειά, όλοι κάνουμε τα ίδια πράγματα και ο κόσμος κάνει τις επιλογές του. Δεν υπάρχει καμία διαφορά. Είδα το βίντεο το συγκεκριμένο το οποίο δεν ξέρω και ποιος το έφτιαξε. Δεν μου φαίνεται, για να κάνω και τον συνήγορο του διαβόλου, ότι το έστειλε κάποιος ακροατής.

Έκατσε ο Γρηγόρης και είδε τον Αντώνη που βγήκε με την πυτζάμα και λέει… ας το κάνω κι εγώ; Κι εγώ τώρα πυτζάμα φοράω, τι κάνω; Μιμούμαι τον Κανάκη; Όλα τα παραδείγματα στο βίντεο είναι πράγματα που κάνουμε όλοι. Έτσι δεν είναι; Βέβαια και ήταν υπερβολική η αντίδραση του Αντώνη», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σταρόβας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.