Κ.Σπυροπούλου: «Με φλερτάρουν στο Instragram» – Τι είπε για το «J2US»;

Κ.Σπυροπούλου: «Με φλερτάρουν στο Instragram» – Τι είπε για το «J2US»;

Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μίλησε στο «TV-Έθνος» για την Ελένη Μενεγάκη, την παρουσία της στο J2US, την προσωπική της ζωή, αλλά και για τον λογαριασμό της στο Instragram.

Θέλω να ξεκινήσω με τα πρόσφατα. Πώς ήρθε η πρόταση για το J2US;

Με τον Νίκο Κοκλώνη είναι γνωστό πως έχουμε φιλικές σχέσεις. Με είχε φιλοξενήσει και στο «Celebrity Travel», έχουμε κάνει αξέχαστα ταξίδια. Με πήρε λοιπόν τηλέφωνο και μου είπε για το καινούργιο σόου που είχε σκοπό να κάνει. Είχαμε μιλήσει από τότε που ξεκινούσε το πρότζεκτ. Να φανταστείς δεν είχε κλείσει κανένας τότε, ούτε από τους συμμετέχοντες ούτε στην επιτροπή. Αν και δεν το είχα πολύ με το τραγούδι, ένιωσα από την αρχή ασφαλής με την πρόταση χωρίς να γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες. Είπα λοιπόν το «ναι». Το γνώριζα το J2US και από το παρελθόν και μου άρεσε. Και φυσικά ρόλο έπαιξε και ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του σόου. Ηταν ωραία πρόκληση για μένα και σε ωραία συγκυρία.

Ηξερες, φαντάζομαι, από την αρχή ότι θα έπαιρναν μέρος διαγωνιζόμενοι με καλύτερα φωνητικά προσόντα από εσένα. Αυτό σε άγχωσε;

Οχι, δεν μπήκα καθόλου στη διαδικασία. Οπως και στο «Survivor», έτσι και στο J2US πήρα την απόφαση να συμμετάσχω με γνώμονα το να νιώθω εγώ καλά. Οταν υπέγραψα δεν γνώριζα τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Ούτε με πείραξε όταν έμαθα πως θα συμμετέχουν πρωταθλητές. Ο καθένας είναι διαφορετικός και έχει άλλα πράγματα να δώσει.

Τα σχόλια της επιτροπής μέχρι τώρα πώς τα έχεις υποδεχθεί;

Με μια μεγάλη αγκαλιά! Μου αρέσει να ακούω καλοπροαίρετες κριτικές που με βελτιώνουν. Ο,τι μου έχουν πει δεν μου έκανε κακό. Το αντίθετο. Με βοήθησαν και με καθοδήγησαν πολύ όμορφα. Στο προηγούμενο live ερμήνευσα ένα κομμάτι που έγινε γνωστό μέσα από τη Μέρλιν Μονρόε. Δικαίωσα τον κύριο Φασουλή και την πρότασή του να πάω προς τα εκεί. Εγώ δεν ήξερα τι μπορώ να πω και πού είμαι καλή. Χάρηκα με την επιβράβευση της προσπάθειάς μου.

Τελικά, τι συνέβη με τον Σταμάτη Φασουλή; Ολα καλά τώρα;

Δεν υπάρχει λόγος να σταθούμε σε αυτό. Εχουμε εξαιρετική σχέση. Με το που τελειώνει η εκπομπή, αμέσως μετά τα λέμε.

Ο κόσμος τι σου λέει, Κωνσταντίνα, για τη συμμετοχή σου στο σόου;

Καλά πράγματα. Γενικά έχω επαφή με τον κόσμο. Ολα αυτά τα χρόνια είχα. Στην καραντίνα, κατά τη διάρκεια κάποιων σύντομων περιπάτων συναντούσα ανθρώπους και μιλούσαμε – πάντα ακούω όσα έχουν να μου πουν. Είμαι επικοινωνιακή από τη φύση μου.

Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής σου στο «Survivor» και όσο ήσουν στον Αγιο Δομίνικο, στην Ελλάδα υπήρχε η πληροφορία πως είχες ήδη συμφωνήσει με τον Ατζούν Ιλιτζαλί την παρουσίαση του «My Style Rocks». Τώρα υπάρχει η φήμη πως έχεις συμφωνήσει για την παρουσία σου σε εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα να μου απαντήσεις και για το τότε και για το τώρα…

Δεν μου αρέσει να δημοσιοποιώ τις συζητήσεις μου, εφόσον δεν υπάρχει μια ανακοινώσιμη συμφωνία. Ομως θα σου πω πως δεν υπήρχε κάποια γραπτή συμφωνία με την Acun Medya. Οσο για την παρούσα φάση, είμαι σε ένα πρόγραμμα, το χαίρομαι και δεν έχω βάλει την υπογραφή μου σε κάτι άλλο. Ναι, συζητώ πράγματα και για την επόμενη σεζόν. Πιστεύω πως του χρόνου θα είναι τελείως διαφορετικό το τοπίο στην ελληνική τηλεόραση για πολλούς λόγους: λόγω των αλλαγών που έχει φέρει η πανδημία του κορονοϊού, λόγω των ανακατατάξεων στα κανάλια, ακόμα και η απουσία της Ελένης Μενεγάκη, που κρατούσε μια ζώνη «ραχοκοκαλιά» για τον Apha, θα φέρει αλλαγές. Προς το παρόν δεν έχω κάτι να πω. Οταν είμαι έτοιμη και έχω κάποιο νέο, θα βγω και θα το μοιραστώ με τον κόσμο, όπως κάνω πάντα.

Κεφάλαιο «Ελένη Μενεγάκη» λοιπόν. Πώς σχολιάζεις την απόφασή της να αποχωρήσει έστω και προσωρινά από την τηλεόραση στο τέλος της φετινής σεζόν;

Δεν σχολιάζω τις αποφάσεις των άλλων. Ο καθένας σκέφτεται και πράττει βάσει των δικών του δεδομένων και επιθυμιών. Είναι απόλυτα θεμιτό και σεβαστό. Με την Ελένη Μενεγάκη γνωριζόμαστε και σε προσωπικό επίπεδο. Τα τελευταία 25 χρόνια δεν έχει πιει έναν καφέ με τις φίλες της. Προφανώς και θέλει να κάνει πράγματα που, όπως είπε, της έχουν λείψει. Φαντάζομαι θα καταπιαστεί με κάτι άλλο. Είμαι σίγουρη πως θα μας λείψει η Ελένη. Οπως, όμως, λέει και ο σοφός λαός, «καλύτερα να λένε πού ’ν’ την, παρά να λένε να την». Η Ελένη φεύγει στο peak της.

Στο παρελθόν έχετε κάνει παρέα, στην πορεία -όπως είχες πει σε παλαιότερη συνέντευξή σου- χαθήκατε. Σήμερα έχετε επαφές;

Ξεκίνησα κατά κάποιον τρόπο από την εκπομπή της Ελένης. Εγώ την αγαπώ και τη θαυμάζω μέσα από την εκπομπή της και χαίρομαι για εκείνη. Εχουμε περάσει πολύ όμορφα.

Πώς είναι η σχέση σου με τον Νίκο Κοκλώνη πίσω από τις κάμερες; Γνωρίζουμε πως είστε καλοί φίλοι…

Ο Νίκος με έχει στηρίξει σε διάφορες συγκυρίες. Αυτό με κάνει να τον νιώθω καλό φίλο. Ως προς τη συνεργασία μας, είναι ο άνθρωπος που συμπεριφέρεται άψογα σε όλους όσοι συμμετέχουμε στην εκπομπή. Μπήκε με πολύ φόρα στον χώρο και κάποιοι ίσως ήταν κάπως δύσπιστοι απέναντί του. Εγώ από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως είναι άνθρωπος με ποιότητα, έχει τρόπους, καλή αίσθηση του χιούμορ. Στα ταξίδια που πήγα μαζί του, εκτός του ότι είναι άψογος οικοδεσπότης, είχαμε πολλές καλές στιγμές, μιλήσαμε για πιο προσωπικά πράγματα, γελάσαμε. Μένουμε και κοντά με τον Νίκο και έχουμε και κοινά ενδιαφέροντα. Στη δουλειά, όμως, να ξέρεις ότι ο Νίκος δεν κάνει διακρίσεις. Είναι επαγγελματίας.

Με την Acun Medya και τον παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί έχετε διατηρήσει επαφές;

Η σχέση μου με την παραγωγή είναι άριστη. Πρόσφατα, μάλιστα, μιλήσαμε για ένα λογιστικό θέμα. Εχουμε διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις, τόσο οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ όσο και της Acun Medya μου ευχήθηκαν στη γιορτή μου. Δεν σημαίνει πως όταν αλλάζεις κανάλι διακόπτονται οι σχέσεις.

Από την πρώτη μέρα του ξεκινήματός σου στην τηλεόραση έχουν γραφτεί και έχουν λεχθεί τα άπειρα για σένα. Κωνσταντίνα, θεωρείς πως δέχθηκες μπούλινγκ;

Είναι πολύ νωρίς για να σ’το απαντήσω αυτό (σ.σ.: γέλια). Είμαστε στα 8 χρόνια, κάτσε να περάσει μια δεκαετία ακόμη. Καλή καρδιά και στο τέλος της ημέρας θα σου πω πως έμαθα πολλά μέσα από αυτά. Μεγάλωσα πριν από την ώρα μου, ωρίμασα…

Σου αφαιρέθηκαν στοιχεία της παιδικής σου αθωότητας;

Νομίζω ότι κάποια ακόμη τα διατηρώ, όπως το χαρακτηριστικό αυτό της αφέλειας που τόσο έντονα έχει ειπωθεί… Και χαίρομαι που την έχω. Είμαι Ροδίτισσα και μεγάλωσα με πολλή αγάπη. Είναι διαφορετικά για ένα παιδί να μεγαλώνει στην πρωτεύουσα και διαφορετικά σε επαρχιακή πόλη. Εγώ κάποια πράγματα τα έμαθα αλλιώς. Και χαίρομαι γι’ αυτό.

Υπήρξαν κάποιες λανθασμένες συμπεριφορές εκ μέρους σου για τις οποίες αναθεώρησες στη συνέχεια;

Στις ανθρώπινες σχέσεις ποιος δεν έχει κάνει λάθος; Αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι της ζωής. Δεν έχεις πάντα την οξυδέρκεια, την εμπειρία, τον αυτοέλεγχο, την ίδια υπομονή για να αντιμετωπίσεις μια κατάσταση. Σε κάποια πράγματα έπρεπε να «ψηθώ» για να τα διαχειριστώ. Αργότερα θα ήταν καλύτερα. Δεν ορίζεις όμως πότε σου έρχεται κάτι.

Αν γυρνούσες τον χρόνο πίσω στα δύο πρώτα χρόνια της τηλεοπτικής σου καριέρας, τι θα άλλαζες;

Το σημείο που βρίσκεσαι κάθε στιγμή είναι απόρροια της προηγούμενης διαδρομής σου. Αν θα είχα αλλάξει κάποιο μονοπάτι, δεν ξέρω πού θα ήμουν τώρα. Μπορεί να μην είχα ασχοληθεί με την τηλεόραση, μπορεί να είχα κάνει παιδιά, μπορεί να είχα ακολουθήσει επαγγελματικά τον κλάδο της εκπαίδευσης, δεν ξέρω… Δεν έχω μάθει να μιλάω με υποθέσεις. Είμαι ρεαλίστρια. Εχω στοιχεία ιδεαλισμού, αλλά τα κρατάω περισσότερο για τις προσωπικές μου σχέσεις. Στη δουλειά τα βλέπω καθαρά τα πράγματα. Αυτή η διαδρομή δεν ήταν στρωμένη με χαλί και χαίρομαι γι’ αυτή ακόμη και για τα όποια λάθη μπορεί να είχε.

Σε έχουμε δει μέχρι στιγμής σε πρωινή εκπομπή, ριάλιτι μόδας, συμμετέχουσα σε ριάλιτι επιβίωσης και τώρα σε ένα μουσικό τάλεντ σόου. Αν ερχόταν ένας παραγωγός με ανοιχτή πρόταση, τι θα του ζητούσες να κάνεις;

Μου αρέσει πολύ η μαγειρική. Και μου αρέσει γιατί δεν την ξέρω καλά. Πράγματα που για μια νοικοκυρά είναι δεδομένα, για μένα είναι πυρηνική φυσική. Θα είχε ενδιαφέρον να μπω σε αυτό το κομμάτι. Τη μουσική την πιάσαμε, δεν… (σ.σ.: γέλια). Τη μόδα την κάναμε, τελείωσε. Το πρωινό μαγκαζίνο μού αρέσει. Αν ξαναέκανα πρωινό, θα ήμουν διαφορετική. Με ιντριγκάρει και η βραδινή ζώνη, αν και είμαι πρωινός τύπος. Είμαι κορίτσι της ημέρας, αλλά μου αρέσει και η νύχτα. Θα ήθελα λοιπόν να κάνω κάτι με μαγειρική. Εχω κάτι στο μυαλό μου. Θα μου άρεσε ένα συνδυαστικό concept. Μαγειρική και ταξίδια. Ο,τι έχω θελήσει πολύ μου έχει έρθει στην τηλεόραση. Το ίδιο έγινε και με το «My Style Rocks». Εναν χειμώνα ολόκληρο δεν είχα χάσει επεισόδιο και στην επόμενη σεζόν του το παρουσίασα εγώ.

Ερχομαι στα προσωπικά σου, που επίσης στο παρελθόν έχουν απασχολήσει έντονα τα πρωτοσέλιδα των περιοδικών. Κατ’ αρχάς, θέλω να σε ρωτήσω αν αυτήν την περίοδο είσαι μόνη σου ή μέσα σε κάποια σχέση…

Εχουν πολύ καιρό να απασχολήσουν τα προσωπικά μου. Τουλάχιστον ενάμιση χρόνο. Κοίτα… Είμαι εσωστρεφής αλλά και κοινωνική. Αν υπάρχει κάτι στη ζωή μου, ο κόσμος θα το καταλάβει αμέσως. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι να μοιραστώ… Θα σου πω πως είμαι πολύ καλά. Και δεν είμαι από τα κορίτσια που ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό. Νιώθω ολοκληρωμένη. Περνάω όμορφα και δημιουργικά τον χρόνο μου. Εχω κάνει focus στο επαγγελματικό κομμάτι. Οπου κοιτάς, εκεί πας. Αν λοιπόν εστιάζεις κάπου, είναι δύσκολο να αποσπαστείς. Περισσότερα από επτά χρόνια δεν είχα ελεύθερα Σαββατοκύριακα, ούτε τη δυνατότητα να ξενυχτήσω το βράδυ της Παρασκευής. Ούτε να πάω για έναν καφέ με τον φίλο μου και να πιαστώ χέρι-χέρι. Οι σχέσεις είναι ούτως ή άλλως δύσκολες. Εχω περάσει πολλά μεταβατικά στάδια στη ζωή μου, όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι. Εγώ χαίρομαι για την οικογένειά μου και τους φίλους μου που μου έχουν σταθεί σαν οικογένεια.

Την ανάγκη για μια οικογένεια και τον ερχομό ενός παιδιού έχεις αρχίσει να τη νιώθεις;

Τα αγαπώ πολύ τα παιδάκια. Και τώρα θα γίνω και πνευματική μαμά. Είμαι περιποιητική και προστατευτική με τα παιδιά – και με όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Θα ήθελα κάποια στιγμή να γίνω μητέρα, αλλά πρέπει να υπάρχει και ο κατάλληλος σύντροφος.

Υπάρχουν αληθινές φιλίες στον χώρο του θεάματος;

Γιατί να ξεχωρίσουμε τον χώρο του θεάματος; Σίγουρα, βέβαια, η τηλεόραση είναι δύσκολη πίστα και θέλει στομάχι. Δεν ξέρω ειλικρινά πόσες φορές έχω πει «θα αντέξω» και πόσες «δεν αντέχω». Παρ’ όλα αυτά, άντεξα. Και στις φιλίες κάπως έτσι. Επένδυσα, προδόθηκα, αλλά αυτό δεν με «έκλεισε». Επένδυσα ξανά και μπορεί και πάλι να έφαγα τα μούτρα μου. Δεν είμαι προκατειλημμένη.

Ευκαιρίες δίνεις;

Κοίτα, σημάδια για μελλοντικές συμπεριφορές έχουμε από όλους τους ανθρώπους από τον πρώτο καιρό που τους γνωρίζουμε. Είτε αφορούν μια συνεργασία είτε μια ερωτική σχέση. Απλά, πολλές φορές επιλέγουμε να εθελοτυφλούμε. Για μένα δεν υπάρχει το «προδόθηκα, απογοητεύτηκα, εξεπλάγην». Σπανίως θα το πω. Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που φορούν πολύ καλά το προσωπείο και αυτοί είναι οι πλέον επικίνδυνοι. Την έχουμε πατήσει και από αυτούς.

Εχεις έναν από τους πιο «δυνατούς» λογαριασμούς Ελλήνων celebrities στο Instagram. Σε φλερτάρουν οι άνδρες μέσω Instagram ή ντρέπονται;

Πολύ, και χαίρομαι! Γενικά μου εξωτερικεύουν συναισθήματα. Με θεωρούν προσιτό κορίτσι; Προσεγγίσιμο; Δεν θα δώσω εγώ την απάντηση. Και γυναίκες και άνδρες εκφράζουν τον θαυμασμό τους και με φλερτάρουν. Δεν είναι μόνο το φλερτ, συζητάμε πολλά με τους διαδικτυακούς μου φίλους. Τώρα έχουμε πολλά σχόλια για το J2US. Ο κόσμος με έκανε να ανοιχτώ γιατί με πιστεύει. Παλιά, νομίζω, δεν με πίστευε…

Την περίοδο της καραντίνας υπήρξε κάποιο βασικό σου πιστεύω ή κάποια πεποίθησή σου που να άλλαξε ριζικά;

Τα τελευταία τρία χρόνια έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Είμαι σε μια πιο εσωτερική διαδικασία, μια διαδικασία εσωτερικής εξέλιξης. Η καραντίνα ήταν η ευκαιρία να τα βρω ακόμη περισσότερο με τον εαυτό μου. Και να καταλάβω ότι είμαι αυτάρκης και ευγνώμων. Προσπάθησα να είμαι αισιόδοξη κατά τη διάρκεια της καραντίνας, χωρίς να παραβλέψω τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Πώς φαντάζεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την… Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε δέκα χρόνια από τώρα;

Τη φαντάζομαι σε μια βελτιωμένη έκδοση. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Θέλω να εξελίσσομαι προς το καλύτερο. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη στασιμότητα.

Ονειρα κάνεις;

Δεν σταματάω να κάνω όνειρα, αλλά τα όνειρα είναι ίσως το μόνο πράγμα που δεν θέλω να μοιράζομαι πριν πραγματοποιηθούν!

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια μετά το J2US;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κοιτάζω να το ευχαριστηθώ όσο μπορώ, να υπηρετήσω το πρότζεκτ όσο καλύτερα γίνεται, αλλά δεν σταματώ να σκέφτομαι και το τηλεοπτικό μέλλον μου ως παρουσιάστριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.