ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τζόνι Ντεπ: «Η Άμπερ Χερντ ούρλιαζε και του όρμηξε» – Τι είπαν οι υπάλληλοι του ηθοποιού

Τζόνι Ντεπ: «Η Άμπερ Χερντ ούρλιαζε και του όρμηξε» – Τι είπαν οι υπάλληλοι του ηθοποιού

Ο σωματοφύλακας του Τζόνι Ντεπ, μία στιλίστρια, η οικονόμος του και η διαχειρίστρια του σπιτιού του κατέθεσαν στη δίκη που συνεχίζεται στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λονδίνου.

Η Τάρα Ρόμπερτς, διαχειρίστρια του σπιτιού του Ντεπ σε ιδιωτικό νησί στις Μπαχάμες, κατέθεσε ότι η Χερντ προσέβαλε ουρλιάζοντας τον ηθοποιό, όπως και ότι ήταν επιθετική προς τον Ντεπ, όταν είχαν πάει εκεί για τα Χριστούγεννα.

Η Ρόμπερτς κατέθεσε ότι είδε την Χερντ «να ουρλιάζει και να κατσαδιάζει» τον Ντεπ, ενώ εκείνος της φώναζε «φύγε» και είπε ότι είδε μια κόκκινη πληγή στη μύτη του ηθοποιού. Ο Ντεπ της είπε ότι η Xερντ του πέταξε ένα δοχείο στο πρόσωπο, σημείωσε η Ρόμπερτς.

Είπε ότι έχει δει την Χερντ να «ορμά βίαια στον Τζόνι, να του τραβά τα μαλλιά και να κάνει άλλες επιθετικές ενέργειες εναντίον του». Αναφερόμενη σε έναν καβγά του ζευγαριού, η Ρόμπερτς είπε: «Αν και δεν μπορούσα να ακούσω τι προκάλεσε τον καβγά, η Άμπερ επανειλημμένα τον επέπληξε με αυξανόμενη σφοδρότητα».

«Τον προσέβαλε, τον έβριζε και στα μισά αυτού του καβγά την άκουσα συγκεκριμένα να λέει “η καριέρα σου έχει τελειώσει”, “κανένας δεν θα σε προσλάβει”, “είσαι ξοφλημένος”, “χοντρός”, “θα πεθάνεις μόνος σου” και ούρλιαζε ακατάληπτα πράγματα», κατέθεσε ακόμη.

Σύμφωνα με την Ρόμπερτς, ο Τζόνι Ντεπ προσπαθούσε να φύγει και ζήτησε επανειλημμένα από την Άμπερ Χερντ το κλειδί για ένα όχημα, το οποίο εκείνη αρνούνταν να του δώσει.

Η Σαμάνθα ΜακΜίλαν- στιλίστρια που εργαζόταν για το ζευγάρι και εξακολουθεί να δουλεύει για τον Τζόνι Ντεπ- απέρριψε τον ισχυρισμό της Άμπερ Χερντ ότι είχε εμφανιστεί με μαυρισμένα μάτια σε εκπομπή, την επομένη της ημέρας που της επιτέθηκε- σύμφωνα με την ίδια- ο ηθοποιός.

Η ΜακΜίλαν κατέθεσε ότι το απόγευμα και νωρίς το βράδυ της 16ης Δεκεμβρίου 2015 ήταν με την Χερντ, καθώς εκείνη προετοιμαζόταν να εμφανιστεί στο The Late Late Show του Τζέιμς Κόρντεν.

Είπε ότι μπορούσε να δει «σε καλό φωτισμό, από κοντά και χωρίς μακιγιάζ» μπορούσε να δει «ξεκάθαρα» ότι η Χερντ δεν είχε σημάδια, κοψίματα ή μελανιές. «Μετά το σόου, η κ. Χερντ μου είπε “μπορείς να πιστέψεις ότι μόλις έκανα αυτό το σόου με δύο μαυρισμένα μάτια;”. Η κ. Χερντ δεν είχε μαυρισμένα μάτια και δεν είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας», είπε η ΜακΜίλαν και ανέφερε ότι αργότερα έμαθε πως η Χερντ είχε κατηγορήσει τον Ντεπ ότι της επιτέθηκε βίαια την προηγούμενη νύχτα.

Ο Ντεπ έχει κατηγορήσει την Χερντ ότι του έκοψε την άκρη του δαχτύλου όταν του εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι βότκα, αλλά αρχικά είχε υποστηρίξει ότι αυτοτραυματίστηκε. Προτού πάει στο νοσοκομείο, είπε στον σωματοφύλακά του- σύμφωνα με τον Κόνολι- «Απλά μου έκοψε το δάχτυλο».

Ο σωματοφύλακας επέμεινε ότι δεν έχει δει ποτέ τον Ντεπ να χτυπά την Χερντ. «Δεν θα ανεχόμουν ποτέ έναν άνδρα που χτυπά μια γυναίκα. Ανεξάρτητα του ποιος είναι. Ούτε καν αν είναι το αφεντικό μου. Ούτε αν ήταν ο πάπας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.