ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Πριν την Diana, ο Κάρολος είχε κάνει πρόταση γάμου σε δύο άλλες γυναίκες

Πριν την Diana, ο Κάρολος είχε κάνει πρόταση γάμου σε δύο άλλες γυναίκες

Το The Crown έφερε περισσότερο από ποτέ τη βασιλική οικογένεια κοντά στο κοινό. Η τέταρτη σεζόν κυκλοφόρησε τα επεισόδιά της και μαζί με αυτά ήρθαν και οι νέες προσωπικότητες που περιμέναμε. Η ιστορία, στο σημείο που είχε φτάσει, εκ των πραγμάτων οδηγούσε χρονικά εκεί όπου ο πρίγκιπας Κάρολος γνώρισε τη Lady Spencer που στη συνέχεια έγινε η πριγκίπισσα Diana που αγαπήσαμε.

Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα για αυτήν τη σεζόν. Ο τρόπος που προβλήθηκε η όλη σχέση τους έβαλε στην καρέκλα του κακού τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ, ενώ η Diana μόνο συμπόνια ενέπνευσε στους θεατές.

Η «βασίλισσα στις καρδιές του κόσμου» έδειχνε να μην μπορεί να αντέξει τη ζωή στο Παλάτι. Η σχέση του συζύγου της με την Camilla Parker σίγουρα δεν έκανε εύκολα τα πράγματα. Η πριγκίπισσα πέρασε μέχρι και περίοδο που κλεινόταν στο δωμάτιό της μη θέλοντας να δει κανέναν. Ώσπου στο τέλος ήρθε η ρήξη.

Ήξερες, ωστόσο, ότι ο Κάρολος, πριν την Diana είχε κάνει πρόταση γάμου σε δύο άλλες γυναίκες;

Η πρώτη από αυτές ήταν η Anna Wallace, μία Σκωτσέζα κληρονόμος, η οποία αρνήθηκε να τον παντρευτεί, με πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι ο λόγος πίσω από την απόφασή της ήταν ότι δεν ήθελε να έρχεται δεύτερη μετά την Camilla.

Η δεύτερη ήταν η Lady Amanda Knatchbull, δεύτερη ξαδέρφη του και εγγονή του Λόρδου Mountbatten. Η Knatchbull επίσης αρνήθηκε γιατί η πρόταση έγινε λίγο μετά τη δολοφονία του παππού της από την IRA και δεν ήθελε να βρίσκεται ακόμα περισσότερο στα πυρά της βασιλικής οικογένειας στην ιδέα ενός πιθανού royal wedding.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.