ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιάννης Στάνκογλου για Δ.Λιγνάδη: «Η Λ.Μενδώνη έπρεπε να ψάξει – Άργησε πάρα πολύ»

Γιάννης Στάνκογλου για Δ.Λιγνάδη:  «Η Λ.Μενδώνη έπρεπε να ψάξει – Άργησε πάρα πολύ»

Τα «πυρά» τους εναντίον της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη στρέφουν οι ηθοποιοί Κώστας Αρζόγλου και Γιάννης Στάνκογλου με αφορμή τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για την υπόθεση Λιγνάδη.

«Τρέμω και που σας μιλάω, έχει πειραχτεί το επάγγελμά μου, ένας ολόκληρος χώρος που αγαπάω, έχω δώσει ολόκληρη τη ζωή μου» τόνισε αρχικά ο κ. Αρζόγλου, μιλώντας στο MEGA.

Συνέχισε λέγοντας πως άκουγε φήμες για τον κ. Λιγνάδη, ενώ είναι ιδιαίτερα εξοργισμένος με τις δηλώσεις της κας Μενδώνη, που είχε πει πως «εξαπατήθηκε».

«Είναι δυνατόν να μην ξέρει διαφορά μεταξύ υποκρισίας και υποκριτικής τέχνης;» διερωτήθηκε ο έμπειρος ηθοποιός και συμπλήρωσε πως «δεν μπερδεύονται αυτά τα πράγματα, είναι μια προσβλητική δήλωση και δεν είναι η πρώτη φορά που μας προσβάλλει η κα Μενδώνη».

Με τη σειρά του, ο κ. Στάνκογλου, επεσήμανε ότι το θέατρο έχει φωτιστεί με όχι τόσο ωραίο τρόπο, ενώ επανέλαβε τα όσα είπε ο κ. Αρζόγλου σχετικά με τις καταγγελίες κατά του κ. Λιγνάδη.

«Οι φήμες είναι φήμες, αυτός που θα έπρεπε να γνωρίζει είναι αυτός που τον τοποθετεί κατευθείαν, στην πιο τιμητική θέση για τον χώρο του θεάτρου, δηλαδή σαν καλλιτεχνικό διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο, χωρίς να κάνει καν διαγωνισμό ή χωρίς κριτήρια» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Η αντίδρασή της, πρόσθεσε, ήταν πολύ καθυστερημένη και δεν είναι τυχαίο πως έκανε δηλώσεις αφότου έγιναν γνωστά αδικήματα που δεν έχουν παραγραφεί, με τον κ. Αρζόγλου να υποστηρίζει πως η υπουργός Πολιτισμού δεν θα έπρεπε να ειρωνεύεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος ο κ. Στάνκογλου μίλησε για τις παραγραφές των αδικημάτων τονίζοντας πως ένας βιασμός δεν μπορεί να παραγράφεται σε 15 χρόνια και πως εκεί πρέπει εστιαστεί η συζήτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.