ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Φ.Κομνηνού για Δ.Λιγνάδη: «Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί» (φώτο)

Φ.Κομνηνού για Δ.Λιγνάδη: «Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί» (φώτο)

Η γνωστή ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού, ξέσπασε μέσω δημοσίευσής της στο Instagram, κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου, με το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή.

Να υπενθυμιστεί πως o ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης, μετήχθη χθες στην Ευελπίδων, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Νίκο Γεωργουλέα, και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, την Τετάρτη.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού πήρε θέση στις σοκαριστικές καταγγελίες και με ανάρτηση της στο Instagram, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Έπαιξε ρόλους στο αρχαίο δράμα, γνώριζε τι θα πεί Υβρις: ‘Όταν κάποιος υπερεκτιμώντας την δύναμη του συμπεριφερόταν με βίαιο και αλαζονικό τρόπο διέπρατε ύβριν , παραβίαζε την ηθική τάξη και προκαλούσε την πτώση του’ Υ.Γ Αν φαντάζεται για τον εαυτό του οτι θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως “καταραμένος καλλιτέχνης” πλανάται πλάνην οικτρά. Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CLlj9hQl2Q1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.