Επέστρεψε στο σπίτι του ο Κ.Αγγελίδης μετά το δύσκολο χειρουργείο – «Πόσο δυνατός! Πόσο μαχητής!» (φώτο)

Επέστρεψε στο σπίτι του ο Κ.Αγγελίδης μετά το δύσκολο χειρουργείο – «Πόσο δυνατός! Πόσο μαχητής!» (φώτο)

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, έπειτα το σοβαρό χειρουργείο που έκανε στο κεφάλι, όπου να υπενθυμιστεί πως είχε υποστεί ζημιά από το τροχαίο, επέστρεψε νικητής στο σπίτι του.

Όλα πήγαν καλά μετά το πολύωρο χειρουργείο και ο παρουσιαστής σήμερα επέστρεψε σπίτι με τη σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη που όλο αυτόν τον καιρό δεν φεύγει κυριολεκτικά ούτε λεπτό από το πλευρό του.

Η Εβελίνα, το μεσημέρι της Παρασκευής, δημοσίευσε μια φωτογραφία του συζύγου της στο σαλόνι του σπιτιού τους να κάνει το σήμα της νίκης και έγραψε στο προφίλ της στο facebook πόσο χαρούμενη είναι με το αποτέλεσμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ! Πόσο δυνατός! Πόσο μαχητής! Τα κατάφερες αστέρι μου για άλλη μια φορά! Το αποτέλεσμα….. απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εξαιρετικούς γιατρούς κι επιστήμονες κ. Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου, κρανιοπροσωπικός χειρουργός – πλαστικός και κο Καναρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργός για την εξαιρετική δουλειά τους και φυσικά το Ιατρικό Αθηνών με το εξαίρετο προσωπικό του που νοσηλεύτηκε ο Κωνσταντίνος μου!!!!! Συνεχίζουμε δυνατά», έγραψε η σύζυγος του Κωνσταντίνου χαρούμενη μετά το χειρουργείο που έφερε τον Κωνσταντίνο ένα ακόμα βήμα προς την ίασή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.