ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Α.Φουστάνος: «Και όσο ήμουν μικρός, με μικρότερες ήμουν – Οι γυναίκες στα 20 σήμερα ξέρουν πράγματα που δεν ήξεραν άλλα χρόνια οι 40άρες»

«Από πάντα μου άρεσαν οι πιο νέες γυναίκες»

Α.Φουστάνος: «Και όσο ήμουν μικρός, με μικρότερες ήμουν – Οι γυναίκες στα 20 σήμερα ξέρουν πράγματα που δεν ήξεραν άλλα χρόνια οι 40άρες»

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην προτίμηση που έχει στις νεότερες γυναίκες, στη Νατάσσα Θεοδωρίδου, αλλά και στο εγγόνι του.

Αρχικά, δήλωσε: «Αγαπάω πολύ το γυναικείο φύλο, αλλιώς δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά. Η γυναίκα είναι δύσκολο πλάσμα για να μπορέσεις να τη διαχειριστείς».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από πάντα μου άρεσαν οι πιο νέες γυναίκες. Κι όταν ήμουν νέος, πάλι με νέες ήμουν. Κι όσο ήμουν μικρός, με μικρότερες ήμουν.

Οι γυναίκες στα 20 τους σήμερα, ξέρουν πράγματα που δεν ήξεραν άλλα χρόνια οι 40άρες. Σίγουρα, μου αρέσει να έχει ωραίο πρόσωπο, ωραία χαρακτηριστικά.

Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες, αυτές που έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης με εμένα».

Όσο για τη σύντροφό του, δήλωσε: «Εννοείται πως έχω μια γυναίκα στο πλευρό μου αυτή τη στιγμή. Δεν συγκατοικούμε. Αν έχεις συντροφικότητα όλη μέρα, μπορεί να θέλεις και κάποιες ώρες να είσαι μόνος σου.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστούν τον εαυτό τους. Εγώ τον διαχειρίζομαι. Μπορώ να μαγειρέψω, μπορώ να τα κάνω όλα».

Ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε και για τη σχέση του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. «Η Νατάσα δεν μαγειρεύει, δεν της αρέσει και το φαγητό ιδιαίτερα. Οι σχέσεις μας είναι τέλειες. Αν ήταν να με συμβουλεύει και να τη συμβουλεύω, θα ήμασταν ακόμα μαζί.

Τα πράγματα έχουν αρχή και τέλος πάντα, τίποτα δεν είναι αιώνιο. Η αγάπη είναι αιώνια, είμαστε ακόμα αγαπημένοι.

Όταν δύο άνθρωποι παντρεύονται και κάνουν και παιδί, από εκεί και πέρα τελείωσε, είναι για πάντα. Δεν μπορείς να τραβήξεις Χ», τόνισε.

Τέλος, για τη σχέση του με τον εγγονό του, είπε: «Με το εγγόνι μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις, είμαστε φίλοι. Δεν έχω εγώ τις σχέσεις του χαζοπαππού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν μου αρέσει να με λένε παππού, Αντρέα με φωνάζει. Να σε φωνάζει παππού από τώρα, τι είσαι; Γέρος;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.