ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με tweet που έλεγε ότι… «τα πέταξε όλα έξω» – «Πόσο τραγικός είσαι ρε φίλε;»

«Ντροπή και πάλι ντροπή» είπε η Κατερίνα Καινούργιου

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με tweet που έλεγε ότι… «τα πέταξε όλα έξω» – «Πόσο τραγικός είσαι ρε φίλε;»

Μια ανάρτηση που έγινε στο twitter έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν κρατήθηκε, διάβασε το συγκεκριμένο σχόλιο στον αέρα της εκπομπής και ξέσπασε κατά του ανθρώπου που το έγραψε.

«Δεν πάει καλά ο κόσμος στο twitter καμιά φορά. Γράφει ένας στο twitter “καταγγέλλει σωστά τον επιδειξία που πέταξε έξω το μόριό του μέρα μεσημέρι κι αυτή που μας πετάει τα στήθη της στη μάπα 10 το πρωί, μιλάμε για σούργελο”. Πόσο ντροπιαστικό; Πόσο σεξιστής και τραγικός είσαι ρε φίλε;

Μπείτε να τον μπλοκάρετε και να του κάνετε report. Είναι δυνατόν; Πόσο τραγικός τύπος μπορεί να είσαι και οποιοσδήποτε άλλος συγκρίνει τον επιδειξία που πήγε σε μια κοπέλα κι έβγαλε το μόριό του και σε ενοχλεί ένα πιο ανοικτό ρούχο που φόρεσα σήμερα. Ντροπή, ντροπή και ντροπή», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε επίσης: «Και στην τελική, έχω δικαίωμα να φοράω, όπως και κάθε γυναίκα, ότι θέλω. Εντάξει, δεν βγήκα γυμνή, εννοείται, εκπομπή κάνω. Αλλά να θυμήσω ότι κάνουμε μια ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή. Ντροπή και πάλι ντροπή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.