ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ν.Κονιτοπούλου για Ν.Φλωρινιώτη: «Αρνιόμουν να πάω να τον δω στο νοσοκομείο – Δεν ήμουν δίπλα του» 

«Δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί συνέβη αυτό που συνέβη»

Ν.Κονιτοπούλου για Ν.Φλωρινιώτη: «Αρνιόμουν να πάω να τον δω στο νοσοκομείο – Δεν ήμουν δίπλα του» 

Η Νάσια Κονιτοπούλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τον καλό της φίλο, Νίκο Φλωρινιώτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 39 ετών, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και όπως εξήγησε, η ίδια δεν ήταν στο πλευρό του το τελευταίο διάστημα, καθώς δεν άντεχε να το αντιμετωπίσει.

«Με τον Νίκο γνωριστήκαμε πριν από 10 χρόνια περίπου. Όταν με βασάνιζαν σκέψεις για διάφορα θέματα, έστελνα στον Νίκο, γιατί ήξερα ότι θα τον βρω ξύπνιο. Ανοίγαμε συζητήσεις και μοιραζόμασταν τα άγχη, τις έγνοιες, τα προβλήματα, τις φοβίες μας και μας έπαιρνε το πρωί. Δεν μπορώ να πω ότι ήμουν δίπλα του όλο αυτό το διάστημα, αρνιόμουν να πάω να τον δω στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Με πήρε κάποια στιγμή τηλέφωνο και μου λέει “έχω καρκίνο, θα ξεκινήσω θεραπείες” και του λέω “τι έχεις;”. Μετά, δεν πρόλαβα να πάω, ακούω ότι βγαίνει και δουλεύει. Έβλεπα αφίσες κτλ και σκεφτόμουν πως πάει καλά. Με πήρε να πάμε και σε μία δουλειά μαζί, που τελικά δεν ευδοκίμησε. Τελευταία συνομιλία μας ήταν 1 Δεκεμβρίου, μου λέει “θα βγω από το νοσοκομείο, είμαι καλύτερα”. Θα έκαναν και μία γιορτή 10 Δεκεμβρίου με την Αννούλα για τις γιορτές τους, το περίμενα πώς και πώς».

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, δύο ημέρες πριν φύγει από τη ζωή, έμαθε για την κατάστασή του. «Δύο μέρες πριν, μιλάω με την Ίνα Λαζοπούλου που ήταν κολλητοί και μου λέει “Νάσια, ο Νίκος είναι στο νοσοκομείο, δεν είναι καλά. Έλα εδώ, γιατί το πάρτι δεν νομίζω πως θα γίνει”. Κάθε μέρα έλεγα πως θα πάω, όμως τα πόδια δεν συνεργάζονταν», ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συμπλήρωσε επίσης: «Μου λείπει εδώ και πολύ καιρό. Η ιδέα ότι δεν θα μπορώ να του στείλω ένα μήνυμα, να τον πάρω ένα τηλέφωνο, να συζητήσουμε ή να πάμε για έναν καφέ, αυτό το κενό είναι παγωνιά. Δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί συνέβη αυτό που συνέβη. Γιατί έφυγε τόσο νωρίς ο Νίκος;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.