ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νιλ Πάτρικ Χάρις: Η γυναίκα που έκανε τον ηθοποιό να συνειδητοποιήσει ότι είναι ομοφυλόφιλος (φώτο)

Ο ηθοποιός προτού ανακαλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα, έβγαινε με αρκετές κοπέλες

Νιλ Πάτρικ Χάρις: Η γυναίκα που έκανε τον ηθοποιό να συνειδητοποιήσει ότι είναι ομοφυλόφιλος (φώτο)

Εδώ και πολλά χρόνια ο Νιλ Πάτρικ Χάρις είναι ζευγάρι με τον Ντέιβιντ Μπούρτκα.

Ωστόσο ο ηθοποιός προτού ανακαλύψει τη σεξουαλική του ταυτότητα, έβγαινε με αρκετές κοπέλες.

Ανάμεσά τους, ήταν και εκείνη που τον έκανε να συνειδητοποιήσει πως δεν τον έλκυε το γυναικείο φύλο.

Ο Χάρις κατάλαβε ότι ήταν ομοφυλόφιλος μετά τη σχέση του με την Κριστίν Τέιλορ, η οποία μετά τον χωρισμό τους, παντρεύτηκε τον Μπεν Στίλερ.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός, εκτίμησε τα μαθήματα που πήρε από τις αποτυχημένες σχέσεις, τα οποία τελικά τον οδήγησαν να αποδεχτεί την πραγματική του ταυτότητα.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, πολύ πριν από τον διάσημο ρόλο του ως Barney Stinson στο «How I Met Your Mother».

Στο αποκορύφωμα της ανόδου της καριέρας του με το «Doogie Howser, M.D.», ο Χάρις βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας λόγω του ειδυλλίου του με την Τέιλορ, γνωστή για τον ρόλο της που έκανε θραύση στο «The Brady Bunch Movie».

Παρά το σύντομο διάστημα που ήταν μαζί από το 1997 έως το 1998, ο χωρισμός τους, ο οποίος ήταν φιλικός, ώθησε τον Νιλ Πάτρικ Χάρις να προβληματιστεί σχετικά με τη σεξουαλικότητά του.

Μια δεκαετία μετά τον χωρισμό τους και μετά τη δημόσια δήλωσή του ως ομοφυλόφιλος, ο ηθοποιός απέδωσε την έλλειψη ρομαντικών σπινθήρων με την Τέιλορ ως κομβική συνειδητοποίηση του σεξουαλικού του προσανατολισμού κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «The Howard Stern Show» το 2008.

Ενώ έπαιζε τον γυναικά Barney Stinson, ο Χάρις φρόντισε να «διαλύσει» τότε τις παρανοήσεις σχετικά με την προσωπική του ζωή.

Αργότερα βρήκε τον έρωτα και την ευτυχία με τον Ντέιβιντ Μπούρτκα, με τον οποίο ξεκίνησε να βγαίνει το 2004. Η σχέση τους εξελίχθηκε σε γάμο το 2014 και έγιναν γονείς διδύμων μέσω παρένθετης μητέρας, το 2010.

Από την άλλη πλευρά, η Τέιλορ παντρεύτηκε τον Μπεν Στίλερ το 2000, μετά τη συνάντησή τους σε ένα πρότζεκτ. Το κωμικό δίδυμο συνεργάστηκε σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές και απέκτησαν δύο παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και χώρισαν το 2017, τα ξαναβρήκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.