ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Μπραντ Πιτ βρέθηκε στο Παρίσι με την Ινές ντε Ραμόν (φωτο)

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter

Ο Μπραντ Πιτ βρέθηκε στο Παρίσι με την Ινές ντε Ραμόν (φωτο)

Σε νυχτερινή έξοδο εθεάθησαν ο Μπραντ Πιτ και η νέα του σύντροφος, Ινές ντε Ραμόν, στο Παρίσι την Παρασκευή.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter από το περιοδικό Paris Match, όπου συνομιλεί με άλλους στο τραπέζι τους στο Fouquet’s στα Ηλύσια Πεδία.

Η ντε Ραμόν φοράει ένα αστραφτερό ασημένιο φόρεμα, ενώ ο Πιτ ένα μαύρο σμόκιν. Ο ηθοποιός βρέθηκε στη Γαλλία για να απονείμει τιμητικό βραβείο στον σκηνοθέτη του «Fight Club» Ντέιβιντ Φίντσερ, στα 48α κινηματογραφικά βραβεία César.

Χωριστά έφτασαν στο Παρίσι

Η Ινές ντε Ραμόν και ο Μπραντ Πιτ έφτασαν στο Παρίσι χωριστά καθώς ο ηθοποιός προσγειώθηκε την Πέμπτη στη γαλλική πρωτεύουσα, ενώ η σχεδιάστρια κοσμημάτων έφτασε μια μέρα αργότερα. Ο εκπρόσωπος του Πιτ αρνήθηκε να σχολιάσει τη φημολογούμενη σχέση τους.

Ο Πιτ και η Ραμόν εθεάθησαν ο Νοέμβριο του 2021 να παρακολουθούν μαζί μια συναυλία του Μπόνο στο Λος Άντζελες όπου συναντήθηκαν με Σίντι Κρόφορντ, Ραντ Γκέρμπερ και Σον Πεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.