ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο «πόλεμος» της Μ.Σπίαρς με τον πρώην της: Δημοσίευσε βίντεο όπου η pop star τσακώνεται με τα παιδιά της

Ήταν παντρεμένοι από το 2004 μέχρι το 2007

Ο «πόλεμος» της Μ.Σπίαρς με τον πρώην της: Δημοσίευσε βίντεο όπου η pop star τσακώνεται με τα παιδιά της

Ο πρώην σύζυγος της Britney Spears, Kevin Federline, κοινοποίησε βίντεο όπου η pop star τσακώνεται με τους γιους της, εξηγώντας γιατί το δημοσιοποιεί. 

Το βίντεο σύντομα διαγράφηκε.

«Δεν μπορώ να κάτσω πίσω και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορηθούν με αυτόν τον τρόπο μετά από όσα πέρασαν. Όσο κι αν μας πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο», έγραψε ο Federline.

«Αυτό δεν είναι καν το χειρότερο. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να γίνουν καλύτερα», συμπλήρωσε ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του Sean Preston και του Jayden James.

Στο πρώτο βίντεο, η Briteny Spears αν και δεν ξέρει ότι καταγράφεται από έναν από τους γιους της -καθώς έμπαινε στην κρεβατοκάμαρά τους-, φώναζε:

«Αυτό είναι το σπίτι μου… Αν θέλω να έρθω εδώ και να σου δώσω λοσιόν για το πρόσωπό σου γιατί είναι χοντροκομμένο… καλύτερα να με σέβεσαι, είμαστε ξεκάθαροι;»

«Πρέπει όλοι να αρχίσετε να με αντιμετωπίζετε σαν μια γυναίκα με αξία», συνέχισε, προσθέτοντας:

«Είμαι γυναίκα, εντάξει, να είσαι καλός μαζί μου, καταλαβαίνεις;».

Το δεύτερο κλιπ, την έδειχνε να φωνάζει:

«Έχασες το μυαλό σου; Έχεις χάσει το μυαλό σου;» καθώς καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Η Britney Spears έδειχνε στεναχωρημένη με τον γιο της Sean Preston αφού βρισκόταν μέσα σε κατάστημα χωρίς παπούτσια και σαν τιμωρία, τού είπε ότι του παίρνει το τηλέφωνό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι σοκαρισμένη μαζί σου και δεν ξέρω τι να κάνω. Και σε φοβάμαι γιατί είσαι περίεργος, γιατί περνάς την εφηβεία. Και δεν ξέρω τι να πω. Αλλά νοιάζομαι περισσότερο από όσο ξέρεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.