ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Όλα για τα μάτια της Μπιάνκα Σενσόρι: Ο Κάνιε Γουεστ γρονθοκόπησε άνδρα που την παρενόχλησε σεξουαλικά

Έβαλε τα χέρια του κάτω από το φόρεμά της, την άρπαξε από τη μέση και της έδωσε φιλιά

Όλα για τα μάτια της Μπιάνκα Σενσόρι: Ο Κάνιε Γουεστ γρονθοκόπησε άνδρα που την παρενόχλησε σεξουαλικά

Ο ράπερ Κάνιε Γουέστ, φέρεται να γρονθοκόπησε έναν άνδρα για τα μάτια της συζύγου του Μπιάνκα Σενσόρι, καθώς φέρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά και να την άγγιξε ανάρμοστα στο Λος Άντζελες.

Ο 46χρονος Γουέστ, φέρεται να χτύπησε τον άνδρα που δεν κατονομάζεται, ο οποίος σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες σε μια αναφορά του περιστατικού «έσπρωξε ή άρπαξε» πρώτα τη σύζυγό του, Μπιάνκα Σενσόρι.

Αλλά η ομάδα του ράπερ είπε στο DailyMail.com ότι η Μπιάνκα δεν «σπρώχτηκε» απλώς κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας. Αντίθετα, ισχυρίζονται ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον άνδρα – ο οποίος έβαλε τα χέρια του κάτω από το φόρεμά της, την άρπαξε από τη μέση και της έδωσε φιλιά.

Σε αντίποινα, ο Kάνιε τον γρονθοκόπησε, σύμφωνα με την έκθεση του αστυνομικού τμήματος Λος Άντζελες που έλαβε το TMZ.

Ο ανώνυμος άνδρας δεν χρειάστηκε θεραπεία για τραυματισμούς, αλλά υπέβαλε την αναφορά στην αστυνομία μετά το συμβάν το βράδυ της Τρίτης. Ο ράπερ και η αγαπημένη του στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή από το σημείο.

Οι εκπρόσωποι του Kάνιε Γουέστ είπαν στην DailyMail.com: «Το ότι την άρπαξαν είναι κατάφωρα ανεπαρκές ως περιγραφή του τι συνέβη. Η Μπιάνκα δέχθηκε σωματική επίθεση. Ο δράστης δεν έπεσε απλώς πάνω της. Έβαλε τα χέρια του κάτω από το φόρεμά της, κατευθείαν στο σώμα της, άρπαξε τη μέση της, τη στριφογύρισε και μετά της έδωσε φιλιά. Δέχτηκε κακοποίηση και σεξουαλική επίθεση».

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το βράδυ της Τρίτης – λίγες ώρες αφότου η Σενσόρι εθεάθη να περπατά ξυπόλητη στην Disneyland της Καλιφόρνια μαζί με τον πατέρα των τεσσάρων παιδιών Κάνιε Γουέστ.

Η Αυστραλή αρχιτέκτονας, 29 ετών, προκάλεσε και πάλι αυτή την εβδομάδα με την εμφάνισή της στο λούνα παρκ δίπλα στον ράπερ σύζυγό της.

Ενώ ήταν καλυμμένη πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο, κατάφερε να προκαλέσει σάλο τυλίγοντας εν μέρει τα γυμνά πόδια και τους αστραγάλους της με επιδέσμους.

Οι επικριτές αμφισβήτησαν από τότε πώς μπόρεσε να μπει στο πάρκο, δεδομένου ότι οι επίσημοι κανόνες της Disneyland απαγορεύουν στους επισκέπτες να φορούν «ακατάλληλα» ρούχα.

«Η σωστή ενδυμασία, συμπεριλαμβανομένων των παπουτσιών και των πουκάμισων, πρέπει να φοριέται ανά πάσα στιγμή», αναφέρει η Πολιτική Ευγένειας και Ενδυμασίας Επισκεπτών της Disneyland.

Σύμφωνα με τους κανόνες, η Disneyland «επιφυλάσσεται του δικαιώματος «να αρνηθεί την είσοδο ή να αφαιρέσει οποιοδήποτε άτομο φοράει ενδυμασία» που η εταιρεία θεωρεί ακατάλληλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.