ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πένθος στον μουσικό χώρο: Πέθανε ο Τομ Πάρκερ στα 33 του από καρκίνο (φώτο)

«Οι λέξεις είναι μικρές για να περιγράφουν την απώλεια και την λύπη που νιώθουμε»

Πένθος στον μουσικό χώρο: Πέθανε ο Τομ Πάρκερ στα 33 του από καρκίνο (φώτο)

Θλίψη έχει προκαλέσει στον παγκόσμιο μουσικό χώρο η τραγική είδηση του θανάτου του Τομ Πάρκερ, μέλους του νεανικής βρετανικής μπάντας The Wanted, σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Πριν από λίγους μήνες είχε διαγνωστεί με μια επιθετική μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και μάλιστα στο τελευταίο στάδιο με τις ελπίδες για την επιβίωσή του να είναι σχεδόν μηδαμινές.

Tom_Parler_family

«Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Ο Τομ ήταν το κέντρο του κόσμου μας. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τις ζωές μας χωρίς το μεταδοτικό χαμόγελό του και την γεμάτη ενέργεια παρουσία του» έγραψε συντετριμμένη στο Instagram η Κέλσι Χάρνγουικ, η ηθοποιός σύζυγός του, και μητέρα των δύο παιδιών τους, μία κόρη 16 μόλις μηνών και έναν νεογέννητο γιο, η οποία ήταν ακόμη έγκυος τον περασμένο Οκτώβριο που έγινε η διάγνωση.

Ευχαρίστησε παράλληλα όλοι όσοι τούς συμπαραστάθηκαν ενώ αποκάλυψε πως ο σύζυγός της πάλεψε σκληρά μέχρι το τέλος: «Είμαι πολύ περήφανη για σένα» έγραψε με νόημα.

The_Wanted

Τα μέλη των «The Wanted», βυθισμένοι και εκείνοι στον πόνο και το πένθος, αποκάλυψαν πως ήταν στο πλευρό του όταν άφησε την τελευταία του πνοή: «Ήταν αδελφός μας. Οι λέξεις είναι μικρές για να περιγράφουν την απώλεια και την λύπη που νιώθουμε» έγραψαν σε ανάρτησή τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μπάντα σχηματίστηκε το 2009 και έκανε μια σειρά επιτυχιών μεταξύ των οποίων τα κομμάτια «Glad You Came», « Chasing The Sun» και «All Time Low». Το 2014 ανακοίνωσαν πως οι δρόμοι τους χωρίζουν. Παρόλα αυτόν τον περασμένο Σεπτέμβριο κυκλοφόρησαν ένα best άλμπουμ ενώ έδωσαν μια συναυλία στο Royal Albert Hall του Λονδίνου για την στήριξη του Τομ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.