ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Παπαδόπουλος: «Μου είχαν πει ότι αν ο καρκίνος είχε διηθήσει σε δύο μήνες θα είχα “φύγει” – Μου έβγαλαν το νεφρό»

«Εμένα ο καρκίνος διαγνώστηκε τελείως συμπωματικά»

Σ.Παπαδόπουλος: «Μου είχαν πει ότι αν ο καρκίνος είχε διηθήσει σε δύο μήνες θα είχα “φύγει” – Μου έβγαλαν το νεφρό»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αφορμή την ημερίδα του φορέα «Θαλπός – Ψυχική υγεία» αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο που πέρασε, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο.

«Εμένα ο καρκίνος διαγνώστηκε τελείως συμπωματικά. Είχα πάει για έναν έλεγχο του θυρεοειδή και επειδή ο γιατρός ήταν φίλος, έκανε υπέρηχο και λίγο παραπέρα και ξαφνικά, έκανε μια τεράστια παύση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τα λόγια του γιατρού του. «Μου είπε “κάτι περίεργο βλέπω εδώ, να πας να το κοιτάξεις, μάλλον θα είναι λίπωμα”. Εγώ κατάλαβα ότι δεν είναι λίπωμα. Ο ακτινοδιαγνώστης ήταν από αυτούς που μιλούν φόρα-παρτίδα. Μου είπε ότι το νεφρό είναι σαν το πορτοκάλι και είπε “αν έχει διηθήσει στην κάψα, σε δύο μήνες θα έχεις φύγει, αλλιώς βγάζουμε το νεφρό και τελειώνουμε”», περιέγραψε.

Για την επιστροφή στην καθημερινότητά του, ανέφερε: «Πέρασαν δύο μήνες μέχρι να το μάθουμε. Τελικά, το μάθαμε, δεν είχε διηθήσει, βγάλαμε το νεφρό και όλα καλά. Εγώ για περίπου δύο μήνες χρειαζόμουν μια βοήθεια, την είχα από τους φίλους και την κοπέλα μου. Αλλά από την πρώτη στιγμή, δεν έβλεπα την ώρα να γυρίσω στη δουλειά μου. Έλεγα “ο καρκίνος τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου”. Με το που άρχισα τις πρόβες στο θέατρο, τα ξέχασα όλα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, συμπλήρωσε: «Είμαι από τους τυχερούς δεν χρειάστηκε να επανενταχτώ ή να πάρω λιγότερη εργασία. Τελικά παίζει ρόλο η ψυχολογία. Δεν άφησα το μυαλό μου να πάει σε σκέψεις, όπως “αν θα ξανάρθει”. Έτσι πορεύομαι μέχρι τώρα, έχουν περάσει 11 χρόνια και πάω όλο και καλύτερα. Είναι κι αυτό μια ασθένεια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.