Τελικά η Λευκάδα σε ποιον ανήκει;

Στα γόνατα και με φιλί αφιέρωσε η Α.Βίσση το τραγούδι «12» στο Ν.Καρβέλα (βίντεο)

Είναι ο δημιουργός του τραγουδιού

Στα γόνατα και με φιλί αφιέρωσε η Α.Βίσση το τραγούδι «12» στο Ν.Καρβέλα (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η Άννα Βίσση αφιέρωσε με ιδιαίτερο τρόπο το τραγούδι «12» στον δημιουργό του, Νίκο Καρβέλα.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδίκτυου η τραγουδίστρια γονατίζει μπροστά στον Καρβέλα και του τραγουδά το 12.

Εκείνος δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω της και μάλιστα πιάνει τη ζώνη της που κρέμεται από το παντελόνι της και τη δένει στο χέρι του.

@sp.y.r.os #annavissi #annavissifans #mpesfyp #fannatics @fannatics @annavissiofficial ♬ πρωτότυπος ήχος – Spyros K

Το «12», ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια του ελληνικού ρεπερτορίου που έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα της Άννας Βίσση με αυτό του Νίκου Καρβέλα, απέδωσε με πάθος και συγκίνηση η ερμηνεύτρια, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τη στενή τους καλλιτεχνική σχέση.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.