ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το «αντίο» του Φοίβου στον Β.Καρρά: «Ο Θεός διάλεξε την καλύτερη και πιο ξεχωριστή ημέρα για να τον πάρει κοντά του»

Ο «άρχοντας της νύχτας», «έφυγε» από τη ζωή χθες, Κυριακή (24/12)

Το «αντίο» του Φοίβου στον Β.Καρρά: «Ο Θεός διάλεξε την καλύτερη και πιο ξεχωριστή ημέρα για να τον πάρει κοντά του»

Ο Φοίβος, ο οποίος έχει υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες λαϊκές επιτυχίες του Βασίλη Καρρά, αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο τον «άρχοντα της νύχτας», που «έφυγε» από τη ζωή χθες, Κυριακή (24/12).

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, ο οποίος εκτιμούσε και θαύμαζε απεριόριστα τον σπουδαίο καλλιτέχνη, θέλησε να δημοσιεύει το ακόλουθο μήνυμα στο «Χ», πρώην Twitter:

«Παρότι που μια τόσο λαμπερή μέρα, για ‘μένα την σκίασε ένα τόσο βαρύ και δυσάρεστο γεγονός, είμαι σίγουρος ότι ο Βασίλης θα θεωρούσε πως ο Θεός διάλεξε την καλύτερη και πιο ξεχωριστή ημέρα για να τον πάρει κοντά του.

Ο Βασίλης θα έχει πάντα μία ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου και ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης.

Μία μοναδικά ισοπεδωτική φωνή, ένας πραγματικός άντρας με όλες τις έννοιες της λέξης, ένας υπέροχος άνθρωπος που δεν τον «άλλαξε» ποτέ η επιτυχία και η δόξα.

Τραγούδησε τον πόνο, την αγάπη, τη χαρά, τη μαγκιά, το όνειρο, παρηγόρησε, διασκέδασε, ενδυνάμωσε, βοήθησε κι ενέπνευσε αμέτρητους ανθρώπους…!

Βασίλη μου, εσύ μπορεί να έφυγες, αλλά για ‘μένα θα ζεις για πάντα μέσα στην καρδιά μου !
Ο πιτσιρίκος σου…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.