ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ζ.Πικέ: «Αυτές είναι οι τρεις κινήσεις που κάνω πάντα στο πρώτο ραντεβού»

Δεν αποκάλυψε εάν αυτά έκανε με την Σακίρα και την σημερινή του σύντροφο

Ζ.Πικέ: «Αυτές είναι οι τρεις κινήσεις που κάνω πάντα στο πρώτο ραντεβού»

Ο Ζεράρ Πικέ, ο οποίος έχει απασχολήσει τους τελευταίους μήνες αρκετά με την ερωτική του ζωή, μίλησε για τις κινήσεις του όταν είναι σε ένα ραντεβού. 

Βέβαια μεγάλο μέρος της ζωής του όσο έπαιζε στη Μπαρτσελόνα το πέρασε δίπλα στην Σακίρα αλλά όπως αποκαλύφθηκε ήταν άπιστος και για τον λόγο αυτό χώρισαν μετά από μακροχρόνια σχέση.

Ο Ζεράρ Πικέ που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και ασχολείται πλέον ως επιχειρηματίας με το ποδόσφαιρο και το τένις βρέθηκε πρόσφατα φιλοξενούμενος σε εκπομπή και “αποκάλυψε” την τεχνική που ακολουθεί στο πρώτο ραντεβού με μια γυναίκα.

Δεν αποκάλυψε εάν αυτά έκανε με την Σακίρα και την σημερινή του σύντροφο, την Κλάρα Κια, αλλά έδωσε ιδέες στα άλλα αρσενικά αυτού που πλανήτη. Τι κάνει ο Πικέ στο πρώτο ραντεβού;

«Στο πρώτο ραντεβού προφανώς η γυναίκα κάθεται πρώτη. Δεύτερον πάντα η γυναίκα βλέπει το εστιατόριο και ο άντρας τον τοίχο. Αυτό είναι από το «being a gentleman» είπε αρχικά ο Ισπανός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποιος τον κατηγόρησε ότι «αυτά είναι στερεότυπα» αλλά εκείνος δεν… μάσησε. Την ίδια ώρα μάλιστα η Σακίρα έβγαλε νέο τραγούδι , το «Copa Vacia» (Άδειο Φλιτζάνι) στο οποίο έχει και μπηχτή για τον Πικέ και την σχέση τους: «Πάντα ήσουν απασχολημένος με τις δουλειές, θα ήταν καλό αγάπη μου λίγος ελεύθερος χρόνος. Χαλάρωσε εδώ στον καναπέ και δώσε μου λίγο σημασία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.