Δείτε ποια είναι τα μεγαλύτερα ατού του κάθε ζωδίου

Εσένα ποιο είναι το ζώδιό σου;

Δείτε ποια είναι τα μεγαλύτερα ατού του κάθε ζωδίου

Τα άστρα μπορεί να μην καθορίζουν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά μας, αλλά αν η ομορφιά προέρχεται κυρίως από μέσα μας, είναι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας που μας κάνουν να δείχνουμε ελκυστικοί στους γύρω μας.

Από αυτή την άποψη, ποια είναι λοιπόν τα μεγαλύτερα ατού κάθε μέλος του ζωδιακού κύκλου;

Ιχθύς: Συναισθηματικά όμορφος. Τα Ψαράκια γοητεύουν με το δημιουργικό πνεύμα και την ικανότητά τους να μπαίνουν στη θέση του άλλου. Ο συναισθηματισμός τους καθρεφτίζεται στο όμορφο βλέμμα τους.

Παρθένος: Γοητευτικά όμορφος. Έχουν την ικανότητα να διαλέγουν τις κατάλληλες λέξεις για να γοητεύσουν τους πάντες γύρω τους.

Λέων: Η ομορφιά της αυτοπεποίθησης. Ακόμα και αν δεν είναι ο ομορφότερος άνθρωπος στο δωμάτιο, ο Λέων αποπνέει αρκετή αυτοπεποίθηση για να τους πείσει όλους ότι αποτελεί φαβορί για τα καλλιστεία.

Κριός: Η ομορφιά της τόλμης. Η εξυπνάδα και ο δυναμισμός του Ταύρου αποτυπώνεται σε όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ζυγός: Εύθραυστη ομορφιά. Το πνεύμα δικαιοσύνης και ο διπλωματισμός του τού χαρίζει μια ντελικάτη ομορφιά.

Ταύρος: Κρυμμένη ομορφιά. Τρυφερός και αισθησιακός, αποκαλύπτει τη γοητεία του μόνο σε εκείνους που θα μπουν στη διαδικασία να την αναζητήσουν.

Τοξότης: Η ομορφιά του αυθορμητισμού. Θα σε παρασύρει με το πάθος του για περιπέτεια. Μαζί θα ζήσετε τις πιο διασκεδαστικές και όμορφες στιγμές της ζωής σου.

Δίδυμοι: Η ομορφιά της προσαρμοστικότητας. Οι Δίδυμοι δεν έχουν πρόβλημα να πάνε όπου φυσάει ο άνεμος και θα σε γοητεύσουν με την άνεση και την ευελιξία τους.

Σκορπιός: Σέξι ομορφιά. Αποφασιστικός, παθιασμένος, θα σου χαρίσει αξέχαστες στιγμές στο κρεβάτι και θα σε κάνει να τον δεις σαν τον ομορφότερο άνθρωπο στον πλανήτη.

Καρκίνος: Η ομορφιά της αφοσίωσης. Πιστός, συναισθηματικός, θα σε αγκαλιάσει, κυριολεκτικά και μεταφορικά, και θα ξεχάσεις τα πάντα και τους πάντες γύρω σου.

Αιγόκερως: Η ομορφιά της φιλοδοξίας. Καθώς προελαύνει με αυτοπεποίθηση και όνειρα, θα σου δώσει την εντύπωση ενός τοπ μόντελ – με τις αναλογίες του, τελικά, να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υδροχόος: Η ομορφιά του οράματος. Αν «αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλο, αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση» σύμφωνα με τον Αντουάν ντε Σαιντ Εξυπερύ, ο Υδροχόος θα αγαπηθεί από όσους, όπως κι εκείνος, έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στο μέλλον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.