ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δες ποια είναι τα τρία ζώδια που έχουν… μεταφυσικές ικανότητες

Έχουν περισσότερη «ψυχική» ενέργεια από άλλα

Δες ποια είναι τα τρία ζώδια που έχουν… μεταφυσικές ικανότητες

Στην αστρολογία, υπάρχουν ορισμένα ζώδια τα οποία είναι στην πραγματικότητα πιο διαισθητικά ή έχουν περισσότερη «ψυχική» ενέργεια από άλλα.

Διάβασε παρακάτω για τα 3 ζώδια που είναι πολύ πιθανό να έχουν μεταφυσικές ικανότητες:

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι διαθέτουν ενσυναίσθηση στο να φροντίζουν και είναι πρόθυμοι να ακούσουν τα προβλήματα των άλλων, χάρη στον σεληνιακό κυβερνήτη τους. Η ικανότητα του Καρκίνου να αξιοποιεί τα δικά του συναισθήματα, του δίνει δύναμη και διορατικότητα για να κατανοήσει μια κατάσταση σε βαθύτερο επίπεδο. Η δύναμη της σελήνης επιτρέπει στους Καρκίνους την ικανότητα να προαισθάνονται πράγματα για ένα άτομο ή μια κατάσταση .

Αλλά αυτό το ζώδιο του νερού είναι επίσης επιρρεπές στο να ακούει την υπερφυσική καθοδήγησή του. Ο Καρκίνος εντοπίζει με φυσικό τρόπο τα συναισθήματα των γύρω του, σχεδόν σαν σφουγγάρι.

Σκορπιός

Μερικές φορές η συζήτηση με έναν Σκορπιό μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ότι κοίταζει βαθιά στο μυαλό σου. Αλλά αυτό συμβαίνει επειδή οι Σκορπιοί καταλαβαίνουν ότι τόσο το σκοτάδι όσο και το φως υπάρχουν μέσα σε όλους τους ανθρώπους.

Ο κυβερνήτης Πλούτωνας δίνει στους Σκορπιούς άμεση πρόσβαση σε νέες προοπτικές και πληροφορίες και η επιρροή του όγδοου Οίκου τους, τους επιτρέπει να έρθουν σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό και το υποσυνείδητό τους.

Ένας Σκορπιός θα βασιστεί στη διαίσθησή του για να πάρει αποφάσεις ή να τη χρησιμοποιήσει για να αποκρούσει την αρνητική ενέργεια. Αν έχει την αίσθηση ότι οι προθέσεις κάποιου δεν είναι καλές, θα το εκλάβει ως σημάδι να μείνει μακριά.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς από τη φύση τους εστιάζουν στην οπτική πρόγνωση που είναι η ικανότητα να βλέπουν κυριολεκτικά τι θα συμβεί. Ο Ιχθύς κυβερνά όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τον δωδέκατο Οίκο – όπως πνεύματα, όνειρα, μυστικά και τη θέαση του μέλλοντος. Αυτό κάνει τους Ιχθείς ένα από τα πιο μεταφυσικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Οι Ιχθείς είναι συχνά φυσικά προικισμένα μέντιουμ, καλλιτέχνες ή θεραπευτές αφού είναι βαθιά συνδεδεμένοι με τον αιθέριο κόσμο. Ως το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι συνδεδεμένοι με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον και ουσιαστικά είναι σε θέση να υπερβούν αυτό που βλέπουν με τις αισθήσεις τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.