ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

James Bond: Για πρώτη φορά γυναίκα πράκτορας 007 και μάλιστα έγχρωμη

James Bond: Για πρώτη φορά γυναίκα πράκτορας 007 και μάλιστα έγχρωμη

Η Βρετανή ηθοποιός, Λασάνα Λιντς θα είναι η νέα πράκτορας 007 και θα εμφανιστεί στην κεντρική σκηνή στην αρχή της ταινίας, James Bond. Η Λασάνα θα είναι επιφορτισμένη, σύμφωνα με την Mail της Κυριακής, να εντοπίσει τον Ντάνιελ Κρεγκκαι να τον πείσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση για μία νέα αποστολή.

«Υπάρχει μία κεντρική σκηνή στην αρχή της ταινίας όπου ο Μ (τον οποίο υποδύεται ο Ραλφ Φάινς) λέει: «Περάστε μέσα 007» και βλέπουμε να μπαίνει η Λασάνα.

Είναι η στιγμή που θα σας πέσουν τα ποπ κορν στο πάτωμα. Ο Μποντ παραμένει ο Μποντ αλλά ο πράκτορας 007 έχει αντικατασταθεί από αυτήν την καταπληκτική γυναίκα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αναφορές λένε ότι ο Μποντ θα προσπαθήσει να αποπλανήσει τον θηλυκό πράκτορα 007 το οποίο όμως δεν θα καταφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.