ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Eurovision 2021: Εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού σε αποστολή χώρας (βίντεο)

Eurovision 2021: Εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού σε αποστολή χώρας (βίντεο)

Συναγερμός έχει σημάνει στη Eurovision, καθώς η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε πως εντοπίστηκε το πρώτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε αποστολή χώρας.

«Κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής ρουτίνας κατά την άφιξή του στο χώρο του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision το Σάββατο 15 Μαΐου, ένα μέλος της πολωνικής αντιπροσωπείας έδειξε θετικό για τον COVID 19» αναφέρει η ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας, αυτό το άτομο έχει πλέον απομονωθεί.

Ως προληπτικό μέτρο πριν από την εμφάνιση της εβδομάδας, τα άλλα μέλη της αντιπροσωπείας τους θα υποβληθούν τώρα σε δοκιμή PCR και θα τεθούν σε καραντίνα.

Ως αποτέλεσμα αυτού, η πολωνική αντιπροσωπεία δεν θα παρευρεθεί αυτοπροσώπως στην εκδήλωση Τυρκουάζ Χαλί την Κυριακή 16 Μαΐου.

Θα έχουμε περαιτέρω ενημερώσεις σε εύθετο χρόνο και θα στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας σε ολόκληρη την αντιπροσωπεία.

Δείτε τη φετινή συμμετοχή της Πολωνίας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.