ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Είναι η χαρά της ζωής: Τα 2+1 ζώδια που σκορπούν χαμόγελα στους γύρω τους

Θα δίνουν πάντα μια χαρούμενη νότα στην καθημερινότητά σας

Είναι η χαρά της ζωής: Τα 2+1 ζώδια που σκορπούν χαμόγελα στους γύρω τους

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μέσα στην «μαυρίλα» της καθημερινότητας, προσπαθούν να βλέπουν το θετικό.

Αν έχετε στον κύκλο σας άτομα που ανήκουν στα παρακάτω ζώδια, κρατήστε τους κοντά σας, διότι θα δίνουν πάντα μια χαρούμενη νότα στην καθημερινότητά σας.

Κριός

Παθιασμένοι, ζωηροί, οι Κριοί μπορεί να μοιάζουν συχνά ψυχροί, αλλά τους αρέσει να ζουν στα άκρα και να δοκιμάζουν νέα πράγματα. Οι άνθρωποι γύρω τους θαυμάζουν τη ζωντάνια τους και τον ενθουσιασμό τους.

Δίδυμοι

Οι γεννημένοι σε αυτό το ζώδιο είναι γνωστοί ως η «η ψυχή της παρέας». Δίνουν τον ρυθμό σε κάθε πάρτι και χάρη στην εκλεπτυσμένη αίσθηση του χιούμορ τους, μπορούν να κάνουν τους άλλους να γελάσουν κάθε στιγμή. Είναι αισιόδοξοι και ψάχνουν πάντα τρόπους για ενδιαφέρουσες και έξυπνες συζητήσεις, πράγμα που τους κάνει και πολύ ενδιαφέροντες συνομιλητές.

Τοξότης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ελεύθερα πνεύματα και λάτρεις της περιπέτειας, οι Τοξότες βρίσκουν το καλό σε κάθε κατάσταση. Απολαμβάνουν κάθε στιγμή, ακόμα και όταν μένουν μόνοι. Παραμένουν αισιόδοξοι και δεν παίρνουν τις καταστάσεις πολύ στα σοβαρά, ενώ προσπαθούν πάντα να κάνουν τους άλλους να γελάσουν. Η καρδιά τους είναι ανοιχτή στο καινούριο και όπως και οι Κριοί αγαπούν να δοκιμάζουν νέα πράγματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.