ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Είναι πολλά τα λεφτά»: Κατά πόσο πλουσιότεροι θα βγουν από το Survivor οι παίκτες; – Ποιος θα πάρει πάνω από 150.000€;

Κάτοχος του απόλυτου ρεκόρ είναι ο Τριαντάφυλλος, καθώς έφυγε από το Survivor με 200.000 ευρώ

«Είναι πολλά τα λεφτά»: Κατά πόσο πλουσιότεροι θα βγουν από το Survivor οι παίκτες; – Ποιος θα πάρει πάνω από 150.000€;

Τις τελευταίες ημέρες, γίνεται πολλή κουβέντα σχετικά με τα υπέρογκα ποσά που μοιράζει σε όσους συμμετέχουν στο Survivor, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν.

Με τι ποσά αποχώρησαν, αλλά και πόσα χρήματα έχουν συγκεντρώσει όσοι είναι ακόμα στο Survivor;

Tηλεοπτική εκπομπή παρουσίασε τα ποσά που συγκέντρωσαν μέχρι στιγμής όσοι συμμετείχαν με τον Άρη Σοϊλέδη να έχει ξεπεράσει αυτά που δίνονται ως έπαθλο, δηλαδή τα 150.000 ευρώ!

Ας τα δούμε αναλυτικά:

Το χαμηλότερο ποσό συγκέντρωσε ο εκκεντρικός Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Κατάφερε να βάλει στο ταμείο του 8.000 ευρώ.

Ο πρόσφατα αποχωρήσας Γιώργος Ταλάντεβ κέρδισε 16.000 ευρώ. Πενταψήφιο και μάλιστα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό συγκέντρωσαν τα μοντέλα του ριάλιτι.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο με 50.000 ευρώ ενώ η Βρισηίδα Ανδριώτου με 70.000 ευρώ.

Από τους παίκτες που παραμένουν στο ριάλιτι η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 28.000 ευρώ, το ίδιο ποσό ο «προφεσόρ» Σπύρος Μαρτίκας, ο Στάθης Σχίζας 15.000 ευρώ και ο Νίκος Γιάννης 12.000 ευρώ.

Ο Άρης Σοϊλέδης μέχρι στιγμής συγκεντρώνει το ποσό των 165.000 ευρώ.

Κάτοχος του απόλυτου ρεκόρ είναι ο Τριαντάφυλλος, όπως είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξη του καθώς έφυγε από το Survivor με 200.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.