ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έξαλλη η Σακίρα με τον Ζ.Πικέ – Έβγαλε τον γιο τους σε live streaming χωρίς τη συγκατάθεσή της

Η Σακίρα έστειλε επιστολή σε πολλά ισπανικά μέσα ενημέρωσης, κατηγορώντας τον πρώην σύντροφό της

Έξαλλη η Σακίρα με τον Ζ.Πικέ – Έβγαλε τον γιο τους σε live streaming χωρίς τη συγκατάθεσή της

Τίποτα δεν μπορεί να φέρει την ηρεμία στη ζωή της Σακίρα, η οποία πλέον φαίνεται να μην μπορεί να διαχειριστεί τη σχέση με τον πρώην σύντροφό της, Ζεράρ Πικέ.

Αν και τα τελευταία νέα ήθελαν την τραγουδίστρια μαζί με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα, να έχουν έρθει σε κάποια συμφωνία σχετικά με την επιμέλεια των παιδιών τους, οι «πληγές» που έχουν αναπτυχθεί, μετά το τέλος του έρωτά τους, ενδεχομένως να είναι πολύ βαθύτερες και τα προβλήματα πλέον αφορούν στην ανατροφή των δύο τους παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα, η τελευταία κίνηση του διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστή να συμπεριλάβει σε ζωντανή μετάδοση στην πλατφόρμα του Twitch, τον 9χρονο γιο τους Μίλαν, έκανε έξαλλη την Κολομβιανή τραγουδίστρια, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail δεν δέχεται να προβάλλεται δημοσίως το πρόσωπο του γιου της, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, η Σακίρα έστειλε επιστολή σε πολλά ισπανικά μέσα ενημέρωσης κατηγορώντας τον πρώην σύντροφό της ότι παρουσίασε το παιδί, μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων θεατών, χωρίς η ίδια να έχει συμφωνήσει.

Η ισπανική Marca αναφέρει ότι η επιστολή από τους εκπροσώπους της τραγουδίστριας ξεκαθάριζε: «Σε καμία περίπτωση δεν έδωσε τη συγκατάθεσή της, ούτε ζητήθηκε η γνώμη της για τη συμμετοχή του γιου της Μίλαν στη live μετάδοση του Ζεράρ Πικέ, και το παιδί βρέθηκε σε μία συζήτηση, της οποία το περιεχόμενο ήταν για ενήλικες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.