ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ερμής στον Καρκίνο: Τα δύο ζώδια που θα γίνουν πιο ευαίσθητα

Θα παραμείνει σε αυτή την θέση μέχρι τις 10 Ιουλίου

Ερμής στον Καρκίνο: Τα δύο ζώδια που θα γίνουν πιο ευαίσθητα

Λόγω του Ερμή στον Καρκίνο, τα ζώδια πρόκειται να περάσουν ένα διαφορετικό χρονικό διάστημα, καθώς θα αλλάξουν οι ισορροπίες σε κάποια πράγματα.

Θα παραμείνει σε αυτή την θέση μέχρι τις 10 Ιουλίου και θα δώσει στο ζωδιακό κύκλο την ευκαιρία να αφουγκραστεί τις ανάγκες του και να κατανοήσει καλύτερα τα θέλω του.

Επιπλέον, έχει την τάση να τους κάνει όλους πιο κατανοητικούς, ενώ παράλληλα θα τους κάνει να ειναι πιο ευαίσθητοι τόσο με τον εαυτό τους όσο και με τους γύρω τους.

Παράλληλα όλα τα ζώδια θα έχουν την διάθεση να έρθουν πιο κοντά με τους δικούς τους ανθρώπους και να δυναμώσουν τις σχέσεις τους και επιπρόσθετα να τους επικοινωνήσουν τα θέλω και τις πραγματικές τους ανάγκες.

Επιπλέον, θα αντιλαμβάνονται με περισσότερη ευαισθησία τόσο προσωπικά όσο και κοινωνικά θέματα και η καρδιά αντί του μυαλού θα μπει σε πρώτο πλάνο. Φυσικά αυτό χρειάζεται και μια προσοχή καθώς ενδέχεται να παρασυρθούν από αυτό και να πάρουν αποφάσεις έχοντας ως γνώμονα μόνο τα συναισθήματά τους και όχι την λογική.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά εάν ανήκετε σε ένα από τα ζώδια που θα γίνουν πιο ευαίσθητα λόγω του Ερμή στον Καρκίνο:

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι ζώδια που πάντα έχουν την τάση να φαίνονται αρκετά ανεξάρτητοι και σκληροί και πως τίποτα δεν μπορεί να τους ρίξει. Ειδικότερα τους τελευταίους μήνες αναγκαστικά έπρεπε να υιοθετήσουν αυτό το στυλ και να δείχνουν μια εικόνα του εαυτού τους που ναι μεν αποτελεί πτυχή τους, ωστόσο παράλληλα ήταν πιο υπερβολική.

Όλη αυτή η σκληρή εικόνα πρόκειται να αλλάξει και να επικοινωνήσουν την ανάγκη τους για στήριξη και κατανόηση από το περιβάλλον τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες πολύ καιρό τώρα είχαν μέσα τους πράγματα που δίσταζαν να μιλήσουν γι’ αυτά, ωστόσο αυτή η περίοδος τώρα έχει φτάσει στο τέλος της. Συγκεκριμένα, πρόκειται να αφουγκραστούν τις ανάγκες τους και να μιλήσουν ανοιχτά για τα συναισθήματα και θέλω τους δίχως να φοβούνται τις συνέπειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι που θα τους κάνει να νοιώσουν ακόμη καλύτερα είναι ότι το περιβάλλον τους θα τους στηρίξει, δίνοντας τους ένα επιπλέον πάτημα έστω για μια μικρή χρονική περίοδο να είναι πιο ευαίσθητοι και ευάλωτοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.