ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Έχουν ταλέντο στα… χείλη: Τα πέντε ζώδια που φιλάνε υπέροχα

Το φιλί θέλει κι αυτό την τέχνη του και σίγουρα όταν μας αρέσει κάποιος το περιμένουμε πώς και πώς

Έχουν ταλέντο στα… χείλη: Τα πέντε ζώδια που φιλάνε υπέροχα

Σύμφωνα με τα άστρα, υπάρχουν πέντε ζώδια τα οποία φιλάνε πάρα πολύ ωραία. Έχουν και την θέληση και τον τρόπο και ζουν την στιγμή.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα πέντε ζώδια:

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι ζώδια που έχουν πάρα πολύ πάθος γενικότερα στη ζωή τους και ειδικά όσον αφορά την ερωτική τους ζωή. Έτσι, αφιερώνουν πολύ χρόνο και προσοχή στα προκαταρκτικά και ειδικά το φιλί, που δίνουν κυριολεκτικά την ψυχή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά ζώδια, που αγαπούν με την καρδιά τους κάτι το οποίο συμβαδίζει απόλυτα και με τα λόγια και τις πράξεις τους. Έτσι μέσα από το φιλί τους μεταφέρουν πληθώρα συναισθημάτων και αγάπης.

ΛΕΩΝ

Οι Λέοντες είναι ζώδια που ό,τι κάνουν το κάνουν τέλεια και έτσι και το φιλί τους δεν θα μπορούσε να περνάει αδιάφορο. Έχουν μελετήσει πλήρως τα μυστικά και την τέχνη του φιλιού και έτσι το να φιληθείς μαζί τους αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης για να μπει στη διαδικασία να φιλήσει κάποιον σημαίνει πως όντως το θέλει με όλη του τη δύναμη, διαφορετικά δεν θα ασχολούνταν καν. Αυτό είναι κάτι που δείχνει ξεκάθαρα και στο φιλί του, όπως και σε κάθε ερωτική πράξη που προβαίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαφώς και οι Σκορπιοί ανήκουν στη λίστα μας, αφού είναι τα πιο ερωτικά ζώδια. Θεωρούνται master στο σεξ και τα προκαταρκτικά, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το φιλί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.