Οι κινήσεις των πλανητών προμηνύουν ευχάριστες εξελίξεις για ορισμένα ζώδια και δυσάρεστες για άλλα

Αύριο Δευτέρα 13 Ιουνίου, ξεκινά μια νέα εβδομάδα η οποία μάλιστα θα είναι και με Πανσέληνο.

Ο Ερμής μπαίνει στους Διδύμους και οι κινήσεις των πλανητών προμηνύουν ευχάριστες εξελίξεις για ορισμένα ζώδια και δυσάρεστες για άλλα.

Παρακάτω, διαβάστε ποια τρία θα ευνοηθούν περισσότερο:

Δίδυμοι

Πνευματική διαύγεια, έξυπνες ιδέες και ικανοποιητικές εκφράσεις θα σας χαρακτηρίζουν αυτή την εβδομάδα – ειδικά εσάς, του πρώτου δεκαημέρου. Ο κυβερνήτης σας Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας και μαι εξαιρετικά δημιουργική περίοδος ξεκινά.

Προσπαθήστε να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο, δίχως συναισθηματισμούς και μην αφήνετε τα νεύρα σας να σας παρασύρουν. Έχετε ανοιχτά τα χαρτιά σας, αν θέλετε να βγείτε κερδισμένες.

Τοξότης

Αισθητά βελτιωμένη θα είναι η επικοινωνία σας με τους άλλους. Η Πανσέληνος φέρνει μπροστά τον ενθουσιασμό σας και σιγά σιγά εστιάζετε στα δικά σας προβλήματα. Συζητήσεις στα επαγγελματικά αναδεικνύουν τις ικανότητές σας, αρκεί να μην αφήνετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει.

Παράλληλα, μπορείτε να λύσετε μικρές διαφορές που ίσως υπάρχουν με τον αγαπημένο σας ή να γοητεύσετε το άτομο που ποθείτε.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον Τοξότη και ο Ερμής στους Διδύμους σας ευνοούν πολύ. Συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και χρόνος με φίλους θα είναι πρώτα στην ατζέντα σας. Επιπλέον, ανακαλύπτετε νέους τρόπους για να επικοινωνείτε τις ιδέες σας και να προωθείτε τα σχέδιά σας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ίσως κουραστείτε περισσότερο, αλλά θα σε φέρετε σε πέρας όλες τις υποχρεώσεις σας. Προσπαθήστε να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις αυτές τις ημέρες, καθώς οι θέσεις των πλανητών ευνοούν τις παραπλανήσεις. Κινηθείτε έξυπνα ώστε να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια στη σχέση σας.