ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Έχουν το χάρισμα: Τα τέσσερα ζώδια που… έλκουν τα λεφτά σαν μαγνήτης

Χωρίς να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια έρχονται τα χρήματα πολύ εύκολα στα χέρια τους

Έχουν το χάρισμα: Τα τέσσερα ζώδια που… έλκουν τα λεφτά σαν μαγνήτης

Υπάρχουν κάποια ζώδια, τα οποία έχουν έμφυτο το χαρακτηριστικό να έλκουν σαν μαγνήτες τα λεφτά. 

Ειδικότερα, σύμφωνα με τους πλανήτες, μερικοί είναι ιδιαίτερα τυχεροί και προνομιούχοι, αφού χωρίς να καταβάλουν ιδιαίτερη προσπάθεια έρχονται τα χρήματα πολύ εύκολα στα χέρια τους.

Διαβάστε παρακάτω για να δείτε εάν ανήκετε σε ένα από αυτά τα 4 ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί, είναι πολύ τυχεροί αφού έχουν τους πλανήτες με το μέρος τους και έτσι είναι περισσότερο πιθανό από άλλους, να συγκεντρώσουν χρήματα. Ωστόσο, για να είμαστε ειλικρινείς, εκτός από την τύχη, είναι και οι ίδιοι ιδιαίτερα εργατικοί, γι’ αυτό και κατά μία έννοια, οι κόποι τους ανταμείβονται. Γενικότερα, πίσω από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις, πάντα, κρύβεται σε κομβική θέση ένας Κριός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι Αιγόκεροι θεωρούνται από τα πιο ψυχρά ζώδια, που δεν έχουν ιδιαίτερους συναισθηματισμούς. Αυτό, σε ό,τι σχετίζεται με τα ερωτικά, σίγουρα αποτελεί ένα μικρό εμπόδιο, ωστόσο στο κομμάτι των οικονομικών, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Είναι τόσο ψυχροί και προσηλωμένοι στον στόχο τους, με αποτέλεσμα κανείς και τίποτα να μην μπορεί να τους σταματήσει να πετύχουν αυτό που θέλουν. Αυτό και μόνο, αποτελεί τον βασικό λόγο που προσελκύουν τα λεφτά, αφού στην ουσία είναι γεννημένοι για την επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Οι ζυγοί, εφαρμόζουν επακριβώς την έκφραση: “Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο”. Οι ίδιοι, βρίσκουν πάντα τον τρόπο να τα καταφέρουν και να φτάσουν ό,τι στόχο κι αν βάλουν. Όσον αφορά την καριέρα τους και τα οικονομικά τους, αν και κρατούν χαμηλό προφίλ, πάντα καλοπροαίρετα, δεν σταματούν να σκέφτονται πώς θα κερδίσουν έξτρα χρήματα και θα σκαρφαλώσουν πιο ψηλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι, είναι μία πολύπλευρη προσωπικότητα που ξέρει πάντα να ελίσσεται και να επιβιώνει κάτω από οποιαδήποτε περίσταση και κατάσταση. Στο κομμάτι των οικονομικών ειδικότερα, τα δίνουν όλα και καταφέρνουν πάντα να ξεχωρίσουν σε μια δουλειά έχοντας ως στόχο να βγάλουν περισσότερα χρήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.