Υλικά συνταγής

για τα κεφτεδάκια

  • 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 500γρ. κιμάς χοιρινός
  • 1 αυγό
  • 1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
  • 1 ½ φλιτζ. φρυγανιά τριμμένη ή 2 φέτες μεγάλες ψωμί μπαγιάτικο (χωρίς την κόρα) μουλιασμένο σε νερό και καλά στραγγισμένο
  • ½ φλιτζ. δυόσμος φρέσκος ψιλοκομμένος ή 1 κ.σ. δυόσμος ξερός
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ελαιόλαδο για το τηγάνι
  • 1 κ.σ. κοφτό αλάτι
  • 1 κ.σ. κοφτό πιπέρι

για τη σάλτσα

  • 2 ποτήρια χυμό από ντομάτα φρέσκια
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο από το τηγάνισμα των κεφτέδων
  • αλάτι
  • πιπέρι
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο cooklos.gr