Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές μέθοδοι για το κόψιμο της τούρτας και γενικότερα των γλυκών, όμως ένας εξ αυτών σου προσφέρει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μια στρογγυλή τούρτα σοκολάτας δύσκολα κόβεται σε ισόποσες τριγωνικές μερίδες. Το ξέρουν αυτό όλοι οι ζαχαροπλάστες, γι’ αυτό και μας λένε να κόβουμε τετραγωνισμένα κομμάτια.

Τέτοια διαγράμματα κυκλοφορούν online δεκάδες και είναι σωτήρια για πολλούς. Χαράσσουν συνήθως έναν μικρότερο κύκλο στη μέση και κόβουν τετράγωνα ή ορθογώνιου σχήματος φέτες. Έτσι μόνο παίρνεις ισόποσες μερίδες κάθε φορά.

Ακόμα απλούστερο είναι βέβαια να κόβεις μια τούρτα οριζοντίως και να τη χωρίζεις κατόπιν σε ακόμα μικρότερα κομμάτια, πάντα τετραγωνισμένα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!