ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τι απρόσμενο κόλπο για να κάνετε τις πατάτες σας πιο τραγανές από ποτέ

Θα γίνουν σαν αυτές που τρώτε σε ένα καλό εστιατόριο

Τι απρόσμενο κόλπο για να κάνετε τις πατάτες σας πιο τραγανές από ποτέ

Οι τηγανίτες πατάτες είναι ένα έδεσμα που λίγοι μπορούν να αντισταθούν. Δεν είναι όμως εύκολο να τις φτιάξεις στο σπίτι όπως σε ένα καλό εστιατόριο. Αλλά υπάρχει ένα απρόσμενο κόλπο για να το πετύχεις.

Μόλις κόψετε τις πατάτες μεταφέρετε τις σε ένα μπολ με κρύο νερό και βάλτε μέσα μια κουταλιά της σούπας λεμόνι. Ύστερα ρίξτε στο μπολ λίγα φλιτζάνια με πάγο και βάλτε το στο ψυγείο για μισή ώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό γίνεται για να μην μαυρίσουν γρήγορα όσο τηγανίζονται. Ρίξτε το λάδι στο τηγάνι και περιμένετε λίγο να ζεσταθεί καλά. Στεγνώστε τις πατάτες με μια πετσέτα και ρίχτε τις στο λάδι για 6 με 8 λεπτά. Βγάλτε τις από το τηγάνι και βάλτε τις σε ένα πιάτο που πάνω θα έχετε τοποθετήσει ένα χαρτί κουζίνας για ένα λεπτό. Ύστερα ρίξετε τις πάλι στο τηγάνι για 2-3 λεπτά και θα γίνουν τόσο τραγανές που δεν θα το πιστεύετε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.