ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη της νέας συντρόφου του Ζεράρ Πικέ (βίντεο)

2 μήνες μετά τον χωρισμό με την Σακίρα

Φουντώνουν οι φήμες για εγκυμοσύνη της νέας συντρόφου του Ζεράρ Πικέ (βίντεο)

Ο πρώην της Σακίρα, Ζεράρ Πικέ, φημολογείται ότι περιμένει το πρώτο του παιδί με τη νέα του σύντροφο Κλάρα Μαρτί μόλις δύο μήνες μετά τον χωρισμό από την τραγουδίστρια.

Η νέα σύντροφος του παίκτη της Μπαρτσελόνα πυροδότησε φήμες αφού παρευρέθηκε σε γάμο με τον Πικέ φορώντας εφαρμοστό πολύχρωμο φόρεμα, στο οποίο διακρίνεται κοιλίτσα εγκυμοσύνης, σύμφωνα με φωτογραφίες που έλαβε η ισπανική Hola.

«Μπορείς να δεις ότι προεξέχει η κοιλία της. Αυτή η γυναίκα είναι λεπτή και μπορείς να δεις την κοιλιά της», είπε ο Raúl de Molina αναφερόμενος στη φωτογραφία της κατά τη διάρκεια του προγράμματος El gordo y la flaca .

«Ειλικρινά, μπορώ να δω την κοιλιά της», πρόσθεσε ένας άλλος οικοδεσπότης.

Η φήμη όταν συζητήθηκε σε μια άλλη ισπανική εκπομπή Chisme no like, όπου σχολιάστηκε το αν η Μάρτι είναι έγκυος ή όχι.

«Η Κλάρα μοιάζει να έχει κοιλιά. Μπορεί να είναι “καθ’ οδόν ένα μωρό;” διερωτήθηκε κάποιος στην εκπομπή.

Ωστόσο, δεν έχει υπάρξει καμία επιβεβαίωση για τις φήμες ούτε από την πλευρά του Pique ούτε από τη νέα του σύντροφο.

Αν η φήμη επιβεβαιωθεί, ο ποδοσφαιριστής θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας καθώς έχει ήδη δύο γιους με την Σακίρα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πικιέ προχώρησε στη σχέση του με την φοιτήτρια δημοσίων σχέσεων σχεδόν δύο μήνες αφότου ο ίδιος και η τραγουδίστρια ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Ιούνιο. Οι δυο εθεάθησαν να φιλιούνται στο φεστιβάλ Summerfest Cerdanya στην Καταλονία και αργότερα παρευρέθηκαν μαζί στον γάμο του καλύτερου φίλου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.