ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Στάνκογλου: «Έχω φάει κουκούλι ωμό, κροκόδειλο και γεννητικά όργανα ταύρου – Ήταν νοστιμότατα»!

«Έχω κινδυνεύσει σε ταξίδι, και με φίδι έχω έρθει πολύ κοντά, και έχω αρρωστήσει κι έχω περάσει 3-4 μέρες στο κρεβάτι»

Γ.Στάνκογλου: «Έχω φάει κουκούλι ωμό, κροκόδειλο και γεννητικά όργανα ταύρου – Ήταν νοστιμότατα»!

Ο Γιάννης Στάνκογλου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως έχει φάει κουκούλι ωμό, κροκόδειλο και γεννητικά όργανα ταύρου και «ήταν νοστιμότατα όλα»!

Ειδικότερα για τις εμπειρίες του μέσα από τα ταξίδια που έχει κάνει: «Έχω κάνει πολλά ωραία ταξίδια, το καλύτερο ήταν στη Γουατεμάλα. Θυμάμαι να περπατάμε σε ένα βουνό πολύ απομακρυσμένο και κάποια στιγμή σκάνε δύο πιτσιρίκια με την παραδοσιακή τους στολή κι επειδή δεν βλέπουν συχνά ξένο κόσμο, ντράπηκαν κι έφυγαν, χάθηκαν μέσα στη ζούγκλα.

Έχω κινδυνεύσει σε ταξίδι, και με φίδι έχω έρθει πολύ κοντά, και έχω αρρωστήσει κι έχω περάσει 3-4 μέρες στο κρεβάτι, έπαθα κάτι από φαγητό. Έχω φάει κουκούλι ωμό, κροκόδειλο, γεννητικά όργανα ταύρου, έχω φάει διάφορα… Ήταν νοστιμότατα όλα» είπε ο ηθοποιός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε, στον ρόλο του στην σειρά «Αυτή η νύχτα μένει», αλλά και στην πιο δύσκολη σκηνή.

Όσον αφορά στον ρόλο του και στις εξελίξεις στο «Αυτή η νύχτα μένει»: «Δεν θα σας αποκαλύψω αν ο ρόλος που υποδύομαι έχει κάνει φόνο. Θα σας έχω εκεί να… βράζετε στο ζουμί σας. Το γνωρίζω. Είναι καλός άνθρωπος ο Χρήστος, απλώς είναι προδομένος και πληγωμένος. Πολλές φορές μπορεί γι’ αυτόν τον λόγο να μην κάνει το σωστό» είπε ο τηλεοπτικός «Χρήστος».

Για την πιο δύσκολη σκηνή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε: «Η πιο δύσκολη σκηνή ήταν αυτή που τον δέρνω. Ήταν δύσκολη υποκριτικά για εμένα σε σχέση με τη ψυχολογία του χαρακτήρα, με αυτά που του έλεγα και με το να χτιστεί μία σκηνή μάχης. Έχει δυσκολίες το σίριαλ αυτό.

Ο χαρακτήρας μου κρύβει πράγματα και μία μεγάλη αλήθεια που είναι δύσκολη να την κουβαλήσεις, γιατί έρχεσαι αντιμέτωπος με μία άλλη αλήθεια οπότε το να κρύψεις πράγματα στην υποκριτική, είναι πολύ δύσκολο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.